Utánajártunk, hogy miért nem érdeklik a nőket a könnyen megkapható férfiak

Berényi Nóri
Írta: ,
Utánajártunk, hogy miért nem érdeklik a nőket a könnyen megkapható férfiak

Megfigyelted már, hogy a nők többsége folyamatosan egy megbízható, odaadó partnert keres maga mellé, mégis mikor ezt megkaphatná, gyakran nem is látja már olyan csábítónak. Sokszor beszéltünk már a férfiak vadászösztönéről, de most ideje a nők oldaláról is megvilágítani a témát.

 
 
 
 
 
 
Nincs nagy izgalom! Kép forrása: blog.urbanoutfitters.com

Egy kapcsolatnak mindig az első időszaka a legizgalmasabb. Mikor még mennek az apróbb játszmák és vívódások, no meg az ezzel járó kaland. Néha a nőknek is szükségük van arra, hogy lássák, a kiszemelt pasijuknak bizony van élete rajtuk kívül is.

Ez nem az ő elhanyagolásukat jelenti, hanem azt, hogy mindenkinek meg van a saját élete. Gondold csak el, mennyire őrjítő lenne, ha egy férfi egész nap csak rólad ábrándozna, aranyos üzenetekkel bombázna, míg te végzed a dolgodat és teljesen másra koncentrálsz.

Persze sok nőnek éppen ez az álma, de ők még biztos nem találkoztak ilyen pasival. Ez egy idő után roppant idegesítő tud lenni, főleg mikor te ezt nem igényled. Tudjuk, hogy jó érzés, ha körbe rajonganak, de vigyázz mit kívánsz!

 
 
 
 
 
 
Könnyen jött, könnyen megy Kép forrása: gabrielabalaj.blogspot.hu

Egy olyan társadalomban élünk, ahol mindenhol azt sulykolják belénk, hogy csak a nehezen megszerzett dolgoknak élvezheted igazán a gyümölcsét.

Ez a szemlélet annyira megfertőzte a magánéletet is, hogy a legtöbb ember már ott is a kihívásokat keresi és egy egyszerű randira is képes úgy tekinteni, mint próbatételre.

Könnyen az is előfordulhat, hogy arra asszociálnak a nők, hogy, ha ilyen könnyen megkaptak valakit, akkor annak hamar lejár a szavatossága is. Éppen ezért szeretik a nehéz prédákat, ezzel tökéletesen ellentmondva igazi vágyaiknak.

 
 
 
 
 
 

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba