Kezd kihűlni a kapcsolatotok? Ismerd fel időben az árulkodó jeleket

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Kezd kihűlni a kapcsolatotok? Ismerd fel időben az árulkodó jeleket

Kép forrása: unsplash.com

Nem csak magától értetődő jelei vannak annak, hogy erősen kezdtek eltávolodni egymástól. Akadnak olyan hétköznapi dolgok is, amik talán fel sem tűnnek – amíg el nem kezdesz tudatosan figyelni rájuk. Kíváncsi vagy, mik utalhatnak arra, hogy kezd kihűlni a kapcsolatotok, és ideje tennetek valamit ez ellen? Olvass tovább!

Sajnos népbetegség lett, de egyben intő jel is, ha nagyon passzívak vagytok akkor, amikor végre együtt tölthetitek az időt.

Mit jelent ez? Például azt, hogy nem igazán terveztek, beszélgettek, nem hangolódtok rá egymásra úgy, mint régen.

Ehelyett a netet bújjátok, a közösségi oldalakat böngészitek, és legfeljebb ott mutattok egy-két érdekes dolgot egymásnak.

Ez hosszú távon elhidegüléshez vezethet, és ha már szerves részét képezi a hétköznapjaitoknak, akkor egyben fel is nyithatja a szemeteket: ideje nagyobb figyelmet fordítanotok egymásra és a jelenre.

A barátnők azok, akikkel mindent megosztunk, és akikkel kivesézzük a gondokat vagy a kellemes történéseket.

Ha azt veszed észre, hogy szóba sem kerül a szerelemed a közös találkozásokon, az ugyancsak intő jel lehet a kapcsolatotok kihűlésére vonatkozóan.

Nyilván semmivel sem jobb, ha csak rossz dolgokat tudnál felsorolni az életetekről, de ha meg sem említed, akkor az részedről a semlegesség, passzivitás jele.

Ez nem feltétlenül a vég, de arra azért figyelmeztet, hogy nem képezi olyan aktívan a szerelmed a mindennapjaid részét, ahogy az talán korábban normális volt.

Vagyaim.hu

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató