Nem tervez veled hosszú távra? 6 furcsa jel, amire érdemes figyelned

Írta: ,

Az ember többnyire érzi, hogyan viszonyul hozzá a párja. Ha jól ismeri, akkor tudja, mit érez és mit gondol. Néha azonban, ha nagyon szerelmesek vagyunk, akkor nem veszünk észre olyan jeleket, amelyek egy külső szemlélőnek is szemet szúrnak. Nézzük, milyen apróságok árulkodhatnak arról, hogy a párunk nem tervez velünk hosszútávon!

Idegesítik a dolgaid a fürdőszobában Kép forrása: elitedaily.com

1/6 Idegesítik a dolgaid a fürdőszobában

Ha folyton panaszkodik a párod, hogy rossz helyre tetted a fogkefédet, telepakoltad a fürdőszobapolcát a piperéiddel, sőt elmondása szerint még a hajszálaiddal is tele van minden, akkor valószínűleg ez egy jel, hogy nem veled képzeli el a jövőjét.

Persze lehet, hogy néha igaza van, és valóban jobban ügyelhetnél a dolgaidra, de az állandó panaszkodás semmi jót nem jelent.

 

Ingerülten reagál, ha hozzányúlsz a dolgaihoz Kép forrása: harpernoelphotography.com

2/6 Ingerülten reagál, ha hozzányúlsz a dolgaihoz

Érthető, ha vannak olyan személyes tárgyaid, amiket nem szívesen adsz oda másoknak.

Az azonban már semmiképp nem elfogadható, ha takarítás közben más helyre teszed a párod mobilját, ő pedig lehord téged a sárga földig azért, mert hozzányúltál.

Felmerül a kérdés: vajon miért teszi mindezt? Szinte bizonyos, hogy nem vagy neki elég fontos és az is előfordulhat, hogy rejteget előled valamit…

A legjobb barátai nem kedvelnek téged Kép forrása: amandabasteen.com

3/6 A legjobb barátai nem kedvelnek téged

Előfordulhat, hogy vannak olyan barátaink, akik nem kifejezetten rajonganak a párunkért, ha azonban azt veszed észre, hogy a szerelmed haverjai teljesen elzárkóznak tőled, nem is akarnak jobban megismerni és igen ellenségesek veled szemben, az nem jelent túl jót.

Ha a párodnak igazán fontos lennél, akkor talán beszélne velük és megkérné őket, hogy rendezzék a viszonyukat veled, ugyanis veled képzeli el az életét.

Ehelyett, ha azt látod, nem is érdeke, hogy kijöjjetek egymással, és talán túl sok időt tölt velük, akkor jogosan kételkedhetsz a közös jövőben.

Halogatja a találkozást a szüleivel Kép forrása: hunterleone.com

4/6 Halogatja a találkozást a szüleivel

A szülőkkel való megismerkedés egy igen fontos mérföldkő minden kapcsolatban.

Van, akiknek ez könnyen megy, de érthető, ha előtte kissé izgulnak a párok, hiszen félnek attól, hogy vajon megfelelnek-e majd a szülőknek.

Ha már hosszú hónapok óta együtt jártok és még csak nem is láttad a szüleit, jogosan merülhet fel benned a kétely, vajon a párod valóban veled képzeli el a jövőjét?

Éljenek bármilyen messze tőletek, ha igazán szeretne, biztosan elvinne téged bemutatni nekik.

Komolyabb beszélgetés közben eltereli a témát Kép forrása: edenstrader.com

5/6 Komolyabb beszélgetés közben eltereli a témát

Vannak olyan helyzetek, amelyek valóban alkalmatlanok arra, hogy komolyabb beszélgetést folytassunk a partnerünkkel, például munka után, amikor nagyon fáradtak vagyunk vagy közvetlenül elalvás előtt.

Amennyiben azonban a párod akkor is húzódozik a beszélgetéstől, amikor tényleg ráértek vagy rendre igyekszik másra terelni a témát, akkor szinte biztos lehetsz benne, hogy nincs közös jövőtök.

Az olyan témákat, mint például a házasság vagy a családalapítás, mindenképp át kell beszélnetek, különösen akkor, ha te már úgy érzed, ideje lenne valamelyikbe belevágni.

Idegesítőnek tartja a ragaszkodásodat Kép forrása: cruzine.com

6/6 Idegesítőnek tartja a ragaszkodásodat

Érthető, ha néha nyűgösek vagyunk, és ilyenkor nem esik jól a másik közelsége és néha vágyunk egy kis magányra, de az mindenképp elfogadhatatlan, ha a párunk folyamatosan húzódozik és kitér az ölelés elől.

Persze előfordulhat a másik véglet is, ha a mérhetetlen szeretetünkkel elhalmozzuk a másikat, és már-már túlzásba visszük a ragaszkodást, mégis muszáj megtalálni az egyensúlyt.

Te se fojtsd meg a másikat az érzelmeiddel, de ő is tudjon kompromisszumot kötni.