5 jel, ami arra utal, hogy szeret téged, akkor is, ha nem mondja

Írta: ,

Kifejezni azt, hogy szeretsz valakit nem mindenki számára egyszerű feladat. Másképp élik meg a férfiak, másképp dekódoljuk mi, nők. Ahhoz, hogy éreztesd a másikkal, hogy szereted – vagy észrevedd, hogy a másik mit érez irántad, nem mindig kellenek szavak, a tettek és a nonverbális jelek sokkal többet mondanak. Lássuk, miből látszik, hogy szeret téged akkor is, ha nem mondja.

Az enyém, tiéd Kép forrása: cuded.com

1/5 Az enyém, tiéd

A szerelem a megosztásról szól, így ha nem is hallod minden nap a párodtól azt, hogy szeret, ha megosztja veled az életét, az ágyát, a szabadidejét, akkor biztosan nagyon fontos vagy neki.

Mindenkinek kell valaki, akivel megbeszélheti a gondolatait, a mindennapi problémáit, az pedig külön jól esik, ha az élményeidet is megoszthatod valakivel.

Tipp: Te is figyelj arra, hogy megoszd a gondolataidat a pároddal, de te is mindig érdeklődj, hogy hogy sikerült a meeting, amire annyit készült, milyen tervei vannak vagy éppen milyen gondolatok foglalkoztatják.

Apró szívességek Kép forrása: oncewed.com

2/5 Apró szívességek

Amikor felugrik megjavítani a világítást, felszereli a polcodat vagy elviszi az autódat szervízbe, az azt jelenti, hogy törődik veled, fontos vagy neki.

Nem biztos, hogy pont mindig azt fogja tenni, amire számítasz, de ha egy kicsit odafigyelsz, akkor rögtön észreveheted, hogy az ő nyelvén ezek a tettek jelentik azt, hogy szeret.

Sok férfinek – és nőnek is – nehéz beszélnie az érzéseiről, így jobb taktika, ha nem elégedetlenkedsz, hanem megpróbálod azt értékelni, amid van és nem mindig olyan után ácsingózol, amit nem tudsz megszerezni.

Kedves üzenetek Kép forrása: etsy.com

3/5 Kedves üzenetek

Egy kedves üzenet a hűtőn, egy napközbeni sms vagy egy-egy telefonhívás is sokat jelent a nap folyamán, hiszen tudod, hogy a másik gondol rád és szán rád néhány percet, hogy ezt veled is tudassa.

Nem kell, hogy ezek az üzenetek feltétlenül az érzésekről szóljanak, inkább a kis figyelmességek számítanak, egy prezi vagy egy vizsga után megkérdezni a másiktól, hogy hogy sikerült, vagy egy fárasztó nap után a hűtőbe rejtett édességgel várni a másikat.

Tipp: Ne legyenek elvárásaid a pároddal kapcsolatban, hogy hozzon virágot vagy vegyen neked szép ajándékokat, hiszen ha értékeled az apró figyelmességeket, akkor hosszútávon biztosan működni fog a dolog!

Érintések Kép forrása: barefootblonde.com

4/5 Érintések

A szeretet egyik legerősebb jele, amikor megérinted a másikat, megsimogatod, masszírozod, egyszerűen szereted, amikor hozzád érnek.

Ha este megmasszíroz, simogatja a kezed a moziban vagy szeret kézenfogva sétálni veled, akkor biztos lehetsz benne, hogy szeret veled lenni és fontos vagy számára.

Tipp: Te is viszonozd ezt a kedvességet és figyelj arra, hogy mi az, ami jól esik neki, és lepd meg néha egy masszázzsal vagy öleléssel!

Adj teret! Kép forrása: awelltraveledwoman.com

5/5 Adj teret!

Attól, hogy a másik nem akar folyamatosan veled lenni, nem megijedni kell vagy izgulni, hanem inkább örülni, hiszen ez annak a jele, hogy teret ad neked, hiszen fontos vagy neki.

Biztosan neked is szükséged van néha egy kis „me-time”-ra, azaz olyan időre, amikor csak magaddal foglalkozol, amikor senkivel nem kell törődnöd, csak azzal, hogy jól érzed magad.

Ez lehet, hogy nálad annyi, hogy egyedül töltesz néhány órát, a pasidnak pedig az, hogy elmegy a haverokkal – jó, ha ezt már az elején kitapasztaljátok, így ebből nem lesz később konfliktus!