Hogyan tegyél azért, hogy sokkal intimebb legyen a párkapcsolatod?

Stumpf Bea
Írta: ,

A kapcsolatok többsége azért megy tönkre, mert eltűnik az intimitás, és egy idő után csak a megszokás és a rutin az, ami hajt. Ez részben természetes folyamat, azaz nem kell azt várnod, hogy a párod úgy ugorjon rád, ahogy az első hónapokban, viszont érdemes arra is figyelni, hogy ne haljon ki a közelség kettőtök között. Íme néhány tipp, hogy hogyan találhattok egymásra újra!

Fontos a napindítás Kép forrása: fabmood.com

Ha a napod első pillanata az, hogy a mobilodért nyúlsz, mérgelődsz az ébresztőóra miatt vagy rögtön indulsz a kávédért, akkor változtass.

Öleld meg a párodat, adj neki egy jó reggelt puszit vagy bújjatok össze néhány percre. Hidd el, nem emiatt fogsz elkésni, viszont mind a kettőtöknek jobban indul majd így a reggele.

Ha nem együtt töltöttétek az éjszakát, akkor csörögj rá vagy küldj neki egy kedves üzenetet, hogy tudja, gondolsz rá.

Ha megszokott nálatok, hogy rohanva bekaptok egy-egy falatot vagy a TV előtt, esetleg munka közben esztek még otthon is, akkor ezen mindenképp változtatnotok kell.

A közös étkezéseknek érdemes megadni a módját, még akkor is, ha csak egy szendvics a vacsora, terítsetek meg, üljetek le az asztalhoz, ha úgy van, bontsatok ki egy üveg bort és beszélgessetek.

Nincs jobb ezeknél a nyugodt pillanatoknál, legyen szó akár egy közös reggeliről vagy egy finom vacsiról.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019