Eláruljuk, milyen nőre vágynak a férfiak! Legyél TE az, akiről minden pasi álmodozik

Berényi Nóri
Írta: ,
Eláruljuk, milyen nőre vágynak a férfiak! Legyél TE az, akiről minden pasi álmodozik

Kép forrása: India Earl Photography

Amikor egy férfi szerelembe esik, legtöbbször olyan nőt választ maga mellé, aki egyben a társa is, és aki valamiben különbözik a többitől. Erre szokás azt mondani, hogy megvan benne az a kis „plusz”, ami igazán felkelti a pasik érdeklődését – és amit te is könnyen előcsalogathatsz magadból a következő tippekkel!

Ne legyél „salátás lány” Kép forrása: jamienelson.com

Ugyanis a férfiak igenis odáig vannak azért, ha egy nő szeret enni, méghozzá jókat enni, nem csak zöldeket. Teljesen érthető, ha az első randi alkalmával kissé feszélyezve érzed magad, és nem szeretnél egyből egy jó kiadós ételt rendelni, ami után kajakómába esel, de ne érezz kényszert rá, hogy csak salátát egyél a pasi előtt.

Hidd el, kifejezetten szexinek fog tartani, ha látja rajtad, hogy szereted a kulináris élvezeteket, és nem a külsőd a legfontosabb számodra. Hát még akkor mennyire fog imádni, ha te magad készíted el a kedvenc ételét! Így, ha elvisz egy olasz étterembe, akkor kérj nyugodtan pizzát vagy valamilyen tésztát, és ne vonj meg magadtól semmilyen élvezetet.

Mert csak így lehet igazán a tiéd. A férfiak menekülnek az olyan nők elől, akik megpróbálják őket korlátok közé szorítani.

Ne találkozz a barátaiddal!”, „Miért néztél úgy arra a nőre?!”, „Te nem is szeretsz már engem!”… a mondatok, melyektől a férfiak 99%-a falra mászik, a maradék 1% pedig inkább meg sem mer szólalni.

A nők általában akkor ragaszkodnak ennyire partnerükhöz és kapcsolatukhoz, ha szeretethiányuk van, és bizonytalanok önmagukban. Viszont azt elfelejtik, hogy azt a bizonyos pluszt nem a partnerüktől fogják megkapni.

Éppen ezért törekedj arra, hogy megteremtsd a saját lelki harmóniádat, mert így biztos, hogy nem egy férfitól teszed függővé a boldogságodat. Ha más nem is, az motiváljon, hogy a Nagy Ő-t csak úgy kaphatod meg, ha képes vagy erre.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv