Ikerláng szerelmek, amik az égig repítenek

Kovács Andrea
Írta: ,
Ikerláng szerelmek, amik az égig repítenek

Te hallottál már az ikerlángról? Az a fajta szerelem, amiről azt mondják, hogy az égig repít, és a mélybe taszít egyszerre. Ami annyira intenzív és vibráló, hogy egyszerűen nem tudod kiverni a fejedből, még évek távlatából sem. Ritka, hogy valaki rátaláljon a saját ikerlángjára, de azok a szerencsés emberek, akikkel ez megtörtént, harmonikus, boldog, és semmihez sem fogható kapcsolatként írják le őket. Most megtudhatod, pontosan milyen ez a szerelem, és miről ismerheted fel a másik feledet.

Lehet, hogy már megtapasztaltam ezt a szerelmet? Kép forrása: stylecaster.com

Ezeket olvasva talán benned is felmerült ez a kérdés: lehet, hogy már korábban megtaláltad az ikerlángodat, de nem tudtál róla?

A legtöbben utolsó életükben találkoznak egymással, de megesik, hogy egy-egy lélek több reinkarnációban is összekapcsolódik. Előfordul viszont, hogy nem maradnak együtt sokáig.

Erről leginkább az tehet, hogy valamelyikőtök még nem lépett tovább a múltbéli sérelmeken, fájdalmakon, ami megakadályozza, hogy valóban közel kerüljetek egymáshoz.

Emiatt ugyanis nem lennétek képesek erősebbé tenni egymást, és spirituálisan fejlődni.

Ameddig úgy érzed, hogy nem tudsz továbblépni a múltadon, nem is valószínű, hogy igazán megtapasztaltad az ikerláng szerelem csodálatos élményét.

Úgy tartják, hogy születésünk előtt mindenkinek volt egy úgynevezett iker lelke; valaki, aki tökéletesen kiegészít, és mindennél erősebben kapcsolódik hozzád.

Mióta kettészakadtatok, újabb és újabb reinkarnációkat és emberi élményeket éltek át, hogy mikor ismét rátaláltok egymásra, készen álljatok az igazi, mindent elsöprő kapcsolatotokra.

Az összes korábbi szerelem pedig felkészít arra, hogy bölcsebbek és tapasztaltabb legyetek a találkozás pillanatában, és végül örökké együtt tudjatok maradni. De ne gondold, hogy csak fél lelked van, és a másik része egy számodra még ismeretlen személynél van - valójában minden iker teljes, de együttesen sokkal erősebbé tudnak válni.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!