„Így mondtam meg, hogy el akarok válni" – Igaz történetek valódi nőktől

Zabolai Margit
Írta: ,

Se szeri, se száma a lánykérős videóknak a neten, de arról sokkal kevesebben beszélnek őszintén, hogyan mondták el a párjuknak, ha válni akartak. Az alábbi nők a WomensHealthMaggel osztották meg kendőzetlenül a fájdalmas, de őszinte történeteket.

„Amikor a nő, akivel a férjemnek viszonya volt, felhívott és kitálalt, csak összecsomagoltam, és elmentem. Nem mondtam meg neki, hogy hová megyek, és nem válaszoltam a hívásaira. Azt akartam, hogy jöjjön rá magától, hogy tudomást szereztem a viszonyáról, és hogy mindennek vége. Anyámhoz költöztem egy időre, aki segített válóperes ügyvédet találni.

Amikor valahonnan kiderítette, hogy ott vagyok, eljött a házához. Az anyám nyitott ajtót, és megmondta, hogy nem jöhet be, és legközelebb a tárgyalóteremben beszélhet velem, mert elválok. Nem volt túl szép történet, de semmi kedvem nem volt esélyt adni neki arra, hogy megpróbáljon rábeszélni, hogy menjek haza vele.” – Shelby, 31

„Három év házasság és hat év kapcsolat után egyszerűen kiszerettem a férjemből. A húszas éveink elején kezdtünk járni, és egyszerűen csak kinőttük ezt a kapcsolatot.

Úgy gondoltam, ő is hasonlóan érez, mert már alig beszéltünk, szinte két független életet éltünk egy házban. Nem akartam összetörni a szívét, ezért írtam neki egy levelet, amiben őszintén elmondtam neki mindent az érzéseimről, és a végén azt kértem, ha ő is így érez, akkor adjuk be a válási papírokat. Egyetértett, és a lehető legbékésebb módon váltunk el. Ma, két évvel később, még mindig barátok vagyunk.” – Esther, 35

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019