Az igazi férfi 5+1 ismertetőjele: ebben minden hölgy egyetért

Jankovics Anna
Írta: ,
Az igazi férfi 5+1 ismertetőjele: ebben minden hölgy egyetért

Kép forrása: unsplash

Nem csak a férfiaknak vannak elvárásaik a nők felé, hanem fordítva is igaz: a nőknek is vannak elvárásaik egy férfi irányában. Komoly elvárások. Bár – gondolom – most sok férfi felszisszen, hogy már megint egy nő akarja a szájukba rágni a ,,tutit”, el kell, hogy mondjam, semmi újdonságot nem fogok leírni, csak amit már mindenki tud... és valóban mindenki tud?

+1: Csendes, szeretettel teli dominanciája van Kép forrása: unsplash

A férfi akkor veszi le legjobban a lábáról a nőt, ha az látja benne a dominanciát, de azt is látja, hogy azt kordában tudja tartani, tehát a nővel szemben ezt a tulajdonságát nem fogja használni. Alap, hogy a férfi ne mutassa ki lépten-nyomon a dominanciáját. 

Egy igazi nőnek nincs szüksége kakaskodásra, arra, hogy ez a domináns viselkedési mód kellemetlen, illetlen helyzetbe hozza őket nyilvános helyen.
 
Az igazi nő ugyanis tudja, hogy a férfi erősebb, bizonyos témákban okosabb, genetikából adódóan sokkal összeszedettebb vagy épp analitikusabb a gondolkodásmódja. A legnagyobb hiba a férfinál, ha úgy akarja domináns mivoltát kifejezni, hogy „helyére” utasítja a nőt, vagy egyéb módon megalázza.
 
Végszóként már csak annyit mondanék, hogy ha egy férfi férfiként viselkedik, ne felejtsük azt megköszönni, értékelni. Ne csak azért, hogy legközelebb is így, nekünk tetszően viselkedjen, hanem azért is, hogy mi is érezzük, bennünk is tudatosuljon, hogy ezek a dolgok erőfeszítésbe, akaratba kerülnek – mindez pedig értünk történik.
Nem jár tévutakon Kép forrása: unsplash

Azt mondják, hogy a nők a rossz fiúkba lesznek szerelmesek, de a jó fiúkhoz mennek feleségül. Azt is mondják egyes férfiak, hogy a nők a pénzre és egyéb hívságokra buknak.

Sőt, vannak olyanok is, akik azt mondják, hogy egy motorozó, gitározó, művészlélek vagy épp focizó férfi sokkal nagyobb eséllyel „csajozik be”, mint a többi férfi.

Személy szerint a gitárral egyetértek, már ha az öcsémet nézem, aki amellett, hogy szobrászkodik, mindenhol legalább egyszer elsüti a gitározást is, mint lehetőséget... de félre a viccel, ezek a paraméterek is csak azoknál a lányoknál, nőknél elsődleges szempontok, akik sekélyesek. Márpedig nem minden nő sekélyes...

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba