Az idősebb férfiakhoz vonzódsz? Ez állhat a háttérben

Írta: ,

Ha jobban belegondolsz, a férfi szót általában csak a 30 évesnél idősebbekre használjuk – előtte fiú, srác, pasi... Persze sok függ az illető kiállásától, stílusától, vonásaitól, de tagadhatatlan, hogy minél idősebb valaki, annál férfiasabb. Biztosan te is tudnál mondani például egy olyan idősebb színészt, akit nagyon szexinek tartasz – de mi van akkor, ha valaki kizárólag az idősebb férfiakhoz vonzódik?

Az apa árnyékában Kép forrása: pillowthought.com

Talán nem is vagy vele tisztában, de könnyen lehet, hogy azért vonzódsz az idősebb korosztályhoz, mert titkon minden férfiban az apukádat keresed.

Persze ez egy bizonyos szintig teljesen érthető, hiszen a kislányok többsége szinte szerelmes az apukájába, mivel övé a családfenntartó szerep, ő az a férfi, akire egész gyermekkora alatt felnézett.

Másfelől azonban nagyon megnehezítheti a pártalálást a későbbiekben, vagy a már meglévő kapcsolatot ronthatja el, ugyanis a mérce olyan magas, hogy a srác gyakorlatilag nem tud megfelelni az elvárásoknak – ha úgy érzed, te is ebben a cipőben jársz, egy szakember segíthet túllendülni ezen.

Kevésbé érdeklik őket a külsőségek Kép forrása: oncewed.com

Most nem azokról a férfiakról beszélünk, akik a kapuzárási pánik időszakában vannak, hanem azokról, akik már tudják, hogy a külső szépség egy múlandó dolog, és ezért inkább érdemes olyan társat választani, aki azonos értékekkel bír.

Az ilyen férfit nem elégíti ki egy szép nő látványa, inkább a belső tulajdonságokra figyel. Ténylegesen érdeklik a gondolataid, a véleményed és a világról alkotott képed.

Nem csak úgy tesz, mintha figyelne, hanem valóban figyel és érdeklődik irántad.

Ez pedig elég szexi, akárhonnan is nézzük... :)