Honnan tudhatod, hogy csak felejteni akar a segítségeddel?

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Sajnos időről időre előfordul, hogy az ember lánya olyan férfiba botlik, akibe a legkevésbé sem szeretne. Az érzelmeket nehéz, vagy csaknem lehetetlen irányítani, és gyakran megesik, hogy az ideális jelöltről később hull le a lepel. Honnan tudhatod, hogy csak felejteni akar a kapcsolatban?

Állandóan téma az ex

Sosem egészséges, ha napirenden van az ex, ráadásul láthatóan heves érzelmeket vált ki a partnerből.

Bár az elején érdekes lehet számodra a sok-sok infó (az ember lánya szeretné felvértezni, kivel áll szemben), később egész biztosan zavarni fog, ha túl sokszor szóba kerül.

Ez nem is feltétlenül normális, főleg nem akkor, ha a partnered még mindig jól láthatóan hevesen kezeli a témát. Elfogadható esetben a természetes aggodalom és a jóindulat az, ami ilyenkor előtérbe kerül, feltéve, hogy normális viszonyuk volt.


Jogos a para? 7 jel, hogy nem kell aggódnod az exe miatt


Az ember nem akar rosszat annak, akivel adott esetben évekig együtt élt, számtalan közös élményt bezsebelt.

Ellenkező esetben két lehetőség állhat fenn: vagy már régen szakítania kellett volna, vagy még mindig szerelmes és nem lépett tovább.

Vele szakítottak

Nem aranyérvényű szabály, ugyanakkor intő jel, ha nem közös megegyezéssel szakítottak, hanem a partnerednek az ex kedves adta ki az útját.

Azért nem feltétlenül kell erre a tényre gyanakodnod, mert egyes férfiak egyszerűen nem hajlandóak szakítani, jóformán kivívják, hogy kipenderítsék őket a kapcsolatból.

Alapvetően kényelmesen, jól élnek, ha a kedves nem látja, akkor pedig úgy viselkednek, mintha nem lenne párjuk. Ez nyilván az érzelmek kihűlésére és az érdektelenségre vezethető vissza, ám nem feltétlenül lesz hasonlóképpen igaz a ti kapcsolatotokra.

Ugyanakkor nem árt ügyelned erre a tényre, és azt is mérd fel, mennyire bántja, hogy vele szakítottak. Csak az egója sérült, vagy úgy tűnik, sokkal mélyebben kell keresnie a probléma forrását?

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019