Hogyan vitáztok? Ezt árulja el a kapcsolatotokról

Balatoni Dóra
Írta: ,

A kapcsolatok velejárója a problémák közös megoldása, amely nagyon gyakran vitákkal jár. Teljesen természetes dolog ez, ám nem mindegy, milyen a hozzáállásotok. Mindig mindent őszintén megbeszéltek vagy inkább kerülitek a vitákat és a szőnyeg alá söpritek a problémáitokat? Nézzük, mit árul el a kapcsolatotokról az, ahogyan veszekedtek!

Passzív-agresszívek kapcsolat Kép forrása: models.com

Nem szerettek vitázni, ezért inkább magatokban tartjátok a problémátokat? Gyakran van feszült csend közöttetek?

Akkor valószínűleg mindketten passzív-agresszívek vagytok. Sajnos ezen mindenképp változtatnotok kell, mert ezzel csak ártotok a kapcsolatotoknak.

Ne söpörjétek a szőnyeg alá a problémákat, ha bánt benneteket valami, akkor ne rejtegessétek és ne tegyetek úgy, mintha minden jó lenne. Beszélgessetek többet, mondd el neki a véleményedet és hallgasd meg az nézőpontját is.

Lobbanékony kapcsolat Kép forrása: inspirefirst.com

Jó dolog, ha tele vagytok szenvedéllyel és imádjátok az izgalmakat, ez azonban a viták során hamar dühvé alakulhat.

Szerethetitek egymást őrülten, ha egy hullámvasutazás az életetek, soha nem tudhatod, milyen apróságon kapja fel a vizet valamelyikőtök.

Ha pedig ez elfajul, akkor már mérgező kapcsolatról beszélhetünk.

Legyetek okosabbak és próbáljatok lehiggadni. A lobbanékonyságot leginkább úgy lehet enyhíteni, ha érzed, hogy kibontakozik egy vita, elszámolsz tízig és közben mély levegőt veszel.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019