Hogyan legyünk szinglik? Az egyedülállók kedvenc kérdése, amit most megválaszolunk neked

Írta: ,

Szinglinek lenni ciki, menő, vagy éppen egy olyan téma, ami a legtöbb nő életében tabunak számít? Nos, nem tudjuk te miként tekintesz erre az állapotra, mi viszont abszolút egy élethelyzetként. Vagyis van eleje és vége. Ez van, akinél hosszabb ideig tart, van, akinek a sors csak egy rövid szakaszt tartogatott, amit önmaga társaságában tölthet. De egy biztos! Ha éppen szingli vagy, akkor ezt még hasznodra is fordíthatod! Segítünk benne, hogyan!

Csak semmi pánik! Kép forrása: pexels.com

1/5 Csak semmi pánik!

Melyik nő ne pánikolna a gondolattól, hogy miközben szépen sunyiban telnek az évek, ő még mindig nem találta meg azt az embert, akinek gyereket szülne?

Mégis azt kell tanácsolnunk, hogy ne pattogj ezen minden egyes nap, mert semmi értelme.

Szingli vagy akkor is, ha a párnádat telesírod és akkor is, ha olvasol egy jó könyvet, kimozdulsz otthonról vagy csak teszel valamit magadért, amitől vidámabb és boldog leszel.

A döntés mindig a te kezedben van.

Hol tartasz? Kép forrása: pexels.com

2/5 Hol tartasz?

A nőknek van egy nagyon rossz tulajdonságuk, ez pedig önmaguk hasonlítgatása másokhoz. Legyen szó külsőségekről, vagy éppen arról, hogy ki hol tart az életben, szinte mindig találnak valakit, akik saját maguknál szebb, jobb és sikeresebb.

Na, ezzel most ideje leszámolnod!

Csak a saját életeddel kell törődnöd és azzal, hogy mitől lennél igazán boldog és teljes. Lehet, ami mást boldoggá tesz és kívülről jól néz ki, az neked nem is lenne jó. Azért vágysz más életére, mert valaki beléd ültette, hogy az, ahol most tartasz nem elég jó. Pedig tökéletesen elég!

Ami zavar, azon változtass, de ne engedd, hogy mások mondják meg, hogyan kellene élned az életedet.

Légy önmagad legjobb verziója! Kép forrása: pexels.com

3/5 Légy önmagad legjobb verziója!

Csak akkor fogsz olyan embert találni, akire vágysz, ha te szereted és tiszteled önmagad.

Ez nem azt jelenti, hogy nem lehetnek rossz napjaid, mikor nem vagy kibékülve a külsőddel, de az esetek többségében pozitívan kell állnod magadhoz.

Most szingli vagy, nincs senki, aki meggátolna abban, hogy saját magadnak szenteld a legtöbb időt és mondhatjuk, hogy kutya kötelességed foglalkozni a belsőddel.

Ne légy hanyag! Kép forrása: pexels.com

4/5 Ne légy hanyag!

Sok nő képes elhanyagolni a külsejét mikor szingli, illetve egy-egy buliba nagyon kívánatosan felöltöznek, de otthon a kupi és szakadt ruhák tömkelege várja őket (tisztelet persze a kivételnek).

Fontos, hogy szingliként különösen nagy figyelmet fordíts a megjelenésedre, az otthonodra és az ápoltságodra.

Mindezt persze nem azért, hogy minél hiúbb legyél, erre csupán a lelked miatt van nagy szükség. Kell az érzés, hogy szépnek látod magad mikor belenézel a tükörbe, mert csak így lesz szexi, pozitív kisugárzásod.

Ez nem azt jelenti, hogy minden este csipkés fehérneműben kell ágyba bújnod, de nem is az ezer éves, szakadt bugyidban és trikódban.

Nem érdekel! Kép forrása: pexels.com

5/5 Nem érdekel!

Sok szingli nőtől hallom, hogy ő olyan nyitottan áll az emberek felé, azonban mégis mást látok, mint amit állítanak. Én milliónyi válogatós nőt látok, akiknek szinte senki nem felel meg. Nem kell az első emberhez hozzámenni, akivel randizol, de vannak, akik az első randiig sem jutnak el, mert ők már látásból tudják, hogy nekik nem felel meg az illető. Így pedig nagyon nehéz kijönni a szingli állapotból.

Márpedig egyszer mindenkinek el kell hagynia ezt a szakaszt és ez csak úgy működik, ha esélyt adsz az embereknek. Nem baj, ha elsőre nem érzel hatalmas lángolást, mert van, aki csak sokkal később bontakozik ki, akkor viszont lehet, hogy nagyon kellemes meglepetésben lesz részed.