Hogyan legyünk szinglik? Az egyedülállók kedvenc kérdése, amit most megválaszolunk neked

Berényi Nóri
Írta: ,

Szinglinek lenni ciki, menő, vagy éppen egy olyan téma, ami a legtöbb nő életében tabunak számít? Nos, nem tudjuk te miként tekintesz erre az állapotra, mi viszont abszolút egy élethelyzetként. Vagyis van eleje és vége. Ez van, akinél hosszabb ideig tart, van, akinek a sors csak egy rövid szakaszt tartogatott, amit önmaga társaságában tölthet. De egy biztos! Ha éppen szingli vagy, akkor ezt még hasznodra is fordíthatod! Segítünk benne, hogyan!

Csak semmi pánik! Kép forrása: pexels.com

Melyik nő ne pánikolna a gondolattól, hogy miközben szépen sunyiban telnek az évek, ő még mindig nem találta meg azt az embert, akinek gyereket szülne?

Mégis azt kell tanácsolnunk, hogy ne pattogj ezen minden egyes nap, mert semmi értelme.

Szingli vagy akkor is, ha a párnádat telesírod és akkor is, ha olvasol egy jó könyvet, kimozdulsz otthonról vagy csak teszel valamit magadért, amitől vidámabb és boldog leszel.

A döntés mindig a te kezedben van.

Hol tartasz? Kép forrása: pexels.com

A nőknek van egy nagyon rossz tulajdonságuk, ez pedig önmaguk hasonlítgatása másokhoz. Legyen szó külsőségekről, vagy éppen arról, hogy ki hol tart az életben, szinte mindig találnak valakit, akik saját maguknál szebb, jobb és sikeresebb.

Na, ezzel most ideje leszámolnod!

Csak a saját életeddel kell törődnöd és azzal, hogy mitől lennél igazán boldog és teljes. Lehet, ami mást boldoggá tesz és kívülről jól néz ki, az neked nem is lenne jó. Azért vágysz más életére, mert valaki beléd ültette, hogy az, ahol most tartasz nem elég jó. Pedig tökéletesen elég!

Ami zavar, azon változtass, de ne engedd, hogy mások mondják meg, hogyan kellene élned az életedet.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019