Ha ezt az 5 mérföldkövet eléritek a szerelmeddel az első hónapokban, egymásnak lettetek teremtve

Írta: ,

A filmek és romantikus regények miatt meg vagyunk győződve arról, hogy amikor megismerjük az Igazit, az varázslatosan fog megtörténni, és mi bizony rögtön érezzük majd, hogy Ő az. A valóságban viszont ez nem így történik. Üvegcipellő és szőke herceg nem létezik; de helyette rengeteg apró, csodálatos pillanatot éltek meg együtt, ami egyszer csak ráébreszt arra, hogy ő az Igazi számodra. Az alábbi mérföldköveket pedig tényleg csak ezek a párok élik át az első hónapokban, így ha ti már túl vagytok rajta, jó hírünk van, mert egymásnak vagytok teremtve!

1/5 Hosszú kirándulás anélkül, hogy vitatkoznátok

Emlékezz vissza arra, hogy a korábbi kapcsolataidban hogyan sültek el azok az utak, amikor egy pasival kettesben indultatok el többórányi autós utazásra.

Az emberek többsége jókedvűen vág neki a kirándulásnak, de ez a vidám hangulat hamar átcsap vitákba és konfliktusokba, mert unalmas lesz az út, kényelmetlenné válik, és alacsonyabb lesz az ingerküszöbötök is.

Ha viszont te és a pasid képesek vagytok együtt autózni egy távoli úti célhoz anélkül, hogy legalább egyszer össze ne szólalkoznátok, az nagyon különleges dolog.

Pláne, ha képesek vagytok végig szórakozni, és még a csend sem válik kínossá!

Úgy vitatkoztok, hogy a szakítás gondolata soha fel sem merül Kép forrása: unsplash.com

2/5 Úgy vitatkoztok, hogy a szakítás gondolata soha fel sem merül

Az első néhány nagyobb vitánál biztos, hogy te is attól féltél, ez a kapcsolatotok végét jelenti.

De ahelyett, hogy szakítottatok volna, inkább leültetek, és megbeszéltétek a problémákat, mint két rendes felnőtt.

Amikor egy páros eljut arra a szintre, hogy a veszekedések közben (és után) már nem izgulnak amiatt, hogy a párjuk elhagyja őket a vita miatt, az az igazi, erős kötelék jele!

Kevés olyan ember létezik az életünkben, akivel úgy tudunk összekapni valamin, hogy ez nem hagy nyomot a kapcsolaton.

3/5 Jóban vagy a családjával

Ez pedig nem csak annyiban merül ki, hogy amikor időnként találkozol velük, eldumálgattok.

Az a különleges kapcsolatok egyik jele, hogy a barátod szüleivel egyedül is nagyon jól érzed magad, és nem tűnik úgy, hogy esetleg kényelmetlen lenne a viszonyotok.

Ha meglátogatod őket, otthon érzed magad, és kimondottan szereted is őket; igazi családtagként tekintesz rájuk.

Ez pedig fordítva is igaz: kicsit sem izgulsz, ha a pasid a te családoddal beszélget, mert tudod, hogy megtalálják a közös hangot.

4/5 Vannak közös szokásaitok, amiket csak együtt csináltok

Ez sok mindenben kimerülhet: egy közös tévésorozatban, egy rutinszerű esti sétában vagy akár csak a vasárnap délutáni vacsorában.

A lényeg, hogy léteznek olyan szokások a kapcsolatotokban, amiket együtt találtatok ki, hogy építsétek és boldogabbá tegyétek egymást, az idő múlásával pedig ugyanannyira fontosak is maradnak ezek számotokra.

Ez a fajta rutin megerősíti a köteléket köztetek, vigyázzatok rá!

Egy pillantás elég Kép forrása: unsplash.com

5/5 Egy pillantás elég

Az erős kapcsolatokban elérkezik az a pont, amikor már ránézésre meg tudod állapítani, hogy a szerelmednek egyedüllétre vagy inkább társaságra van szüksége.

Mindenki életében vannak nehezebb időszakok, és minden ember máshogy tudja feldolgozni ezeket a problémákat.

Az igazán különleges pároknak viszont nincs szükségük szavakra ahhoz, hogy lássák, mit érez a másik, és azt, hogyan segíthetnek legjobban a társuknak.