Folyton visszajár az exed? Ez lehet az oka

Kovács Andrea
Írta: ,
Folyton visszajár az exed? Ez lehet az oka

Kép forrása: India Earl Photography

Veled is előfordult már, hogy amikor egy szakítás után épp kezdtél ismét magabiztos és vidám lenni (esetleg meg is ismertél valakit), az exed hirtelen felbukkant az életedben? Mintha lenne egy belső szenzora, ami segít neki megneszelni ezeket az alkalmakat... A kapcsolatfelvétellel persze jól összezavarja a gyógyulási periódusodat. A háttérben számos indok húzódhat meg, az alábbi listában pedig megismerheted a leggyakoribbakat!

Érzelmi feltöltődésre vágyik Kép forrása: Laura Makabresku

Gyakran megesik, hogy az ex akkor tér vissza, amikor az új kapcsolata (vagy az erre irányuló próbálkozása) kudarcba fullad, és szüksége van egy kis önbizalomturbóra, vagy másfajta megerősítésre.

Ilyenkor jól esik neki a tudat, hogy te még mindig odavagy érte, ez pedig érzelmileg feltölti egy időre. Ugyanez megeshet akkor is, ha más problémák lépnek fel az életében: például munkahelyi vagy egészségügyi gondokkal küzd, és szüksége lenne egy megértő támaszra.

Megbánta a szakítást Kép forrása: thismodernromance.com

Szerencsére nem csak negatív okok állhatnak a visszatérés hátterében. Néha a volt pasi tényleg megbánja a döntést.

Elgondolkodik a helyzeten, és rájön, hogy folyton a rossz dolgokra koncentrált – ahelyett, hogy arra fókuszált volna, amit annyira imád benned. Ekkor megpróbálja felvenni veled a kapcsolatot, hogy kaphasson még egy esélyt.

A kérdés már csak az, hogy te mit érzel iránta?

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!