Így folytasd az életedet egy hosszú kapcsolat után

Írta: ,

Összeomlott körülötted minden, és semmire sem vágysz jobban, mint arra, hogy életed lassan (vagy inkább gyorsan) leperegjen, miközben Ed Sheeran számait hallgatva zokogsz egy elfüggönyözött szobában. Ismerős? Oké, mert nekem is, a jó hír viszont az, hogy nem lesz ez mindig így! Ígérem! Sőt, azt is megmutatom, mibe érdemes fognod, ha szeretnél minél előbb felgyógyulni ebből az időszakból.

Adj időt magadnak Kép forrása: lookslikefilm.com

A legtöbben biztos azt tanácsolják, hogy ne hibáztasd magad, lépj túl azon, ami már elmúlt, és ENGEDD EL a dolgokat... Na, ez az, amiből szerintem nem lehet épülni. És bár elhiszem, hogy azok, akik ezt mondják neked, a lehető legjobb szándékkal teszik, szerintem mégis hasznosabb, ha inkább úgy állsz hozzá, hogy a világ összes ideje a tiéd, tehát pontosan addig érezheted magadat rosszul, és addig szomorkodhatsz, ameddig neked szükséged van rá.

Nyugodtan gondold végig, hogy mit rontottál el, mert ez a fejlődésed alapja – ha kell, játszd le magadban ezerszer az összes veszekedést. Hidd el, hogy eljön az a pont, amikor a végére érsz a végeláthatatlannak tűnő köröknek, és akkor abba fogod hagyni az agyalást. Ha fél év kell, hát annyi!

Ha valami, ez a időszak biztosan megtanít majd arra, hogy hálás legyél az életnek a barátaidért, a családodért, és az összes emberért, aki szeretettel, türelemmel és megértéssel fordul feléd.

Nyugodtan fogd meg a kezüket, ha nyújtják feléd, és engedd meg, hogy segítsenek.

Az első magányos időszak után vedd a bátorságot, és merj velük utcára lépni, menjetek el kirándulni, szerezzetek új élményeket. Lehet, hogy a szívedet nem gyógyítja meg azonnal egy fagyi a Balatonnál, de a kedvednek biztosan jót tesz majd! :)