Amit minden férfinak tudni kell a női lélekről

R. Szabó Zsuzsa
Írta: ,

A nők és a férfiak teljesen eltérő módon gondolkoznak bizonyos dolgokról, másként közelítik meg ugyanazt a helyzetet, másként kommunikálják a problémáikat. Különbözünk, de mégis próbálunk, akarunk egymáshoz idomulni, összehangolódni. A nők érteni akarják a férfiakat és vágynak arra, hogy a pasik megértsék őket. Egy végtelen hosszú listából most pár dolgot emelünk ki, amit minden férfinek tudni kéne a női lélekről. A cikk után a fejedben a te listád is biztos folytatódik.

Persze mindannyian mások vagyunk, és a sztereotípiák is elkerülhetetlenek, de a teljesség igénye nélkül készült listánkból valószínűleg felismerted a te igényeidet is.

Nemcsak a szexuális töltetű érintést szeretjük Kép forrása: unsplash

Babusgatást, finom hajbatúrást, arcsimizését, a derék átölelését is szeretjük, jólesnek az ilyen gesztusok.

A szexuális vágyak kifejezésén túl az összetartozás, a tisztelet, a szépség elismerését kifejező mozdulatokat is nagy örömmel fogadjuk.

Tudni akarjuk a miérteket Kép forrása: unsplash.com

Látni akarjuk az összefüggéseket. Minden aprónak látszó cselekedet mögött motivációt keresünk.

Ha a társunk tesz valami számunkra értelmezhetetlent vagy bántót, azonnal ki akarjuk fürkészni az okát. És a pasi szájából akarjuk hallani a magyarázatot! Persze ilyenkor a férfiak szeretnek kibújni ez alól, mondván, túlgondoljuk a dolgokat, de mi ilyenkor nagyon mérgesek és kétségbeesettek tudunk lenni.

Jár nekünk a pontos okfejtés. Párkapcsolaton belül pedig alapelvárás tud lenni, hogy a férfi általunk nem egyértelműen értelmezhető cselekedeteinek okára magyarázatot kapjunk.

Elvárjuk, hogy vegyék a férfiak a fáradságot és álljanak elő valamivel a kérdéseinkre!