Ezt nézi meg egy férfi, amikor először felmegy a lakásodba

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Ezt nézi meg egy férfi, amikor először felmegy a lakásodba

Kép forrása: akmalkarim.com

Legyen szó egy tudatosan megszervezett randiról, vagy éppen egy egyéjszakás kalandnak induló románcról, biztosan te is kíváncsi vagy rá, mit néznek meg a srácok, amikor először feljutnak a lakásodba. Mi most megkérdeztük őket!

Rend és tisztaság Kép forrása: tumblr, gracelandyogi

„Nyilván annak függvényében nézek szét a lakásban, milyen körülmények között érkezünk oda, de ha van időm szemlélődni, számomra nagyon fontos szempont a tisztaság. Tudom, hogy sok férfi nem tart rendet az otthonában, de bátran állíthatom, legalább ennyi nő hanyagolja a takarítást, vagy éppen a mosogatást.

Szerintem sokat elárul valakiről, hogyan fogadja a vendégeit. Ha nem fontos számára, hogy az otthonában tisztaság uralkodjon, akkor valószínűleg más – számomra – lényeges tulajdonságai is hiányoznak.

Ráadásul a rumli láttán sajnos óhatatlanul eszembe jut, hogy mennyire lehet tiszta a hálószobája…” – András (32), pénzügyi tanácsadó.

Lakberendezési mizéria Kép forrása: laurenconrad.com

„Én mindig megnézem, milyen a lakás berendezése. Na nem mintha márkákat vagy konkrét stílusirányzatokat keresnék, de szerintem nagyon fontos az összhang és a harmónia.

Ha a nő lakása olyan, mint egy kollégiumi szoba, tele van poszterekkel és gyerekkori holmikkal, akkor gyorsan menekülőre fogom a dolgot. Nem akarom olyasvalaki idejét rabolni, aki megragadt a kamaszkor küszöbén.

Leszámítva egy-két apróságot, én nem ragaszkodom furcsa, múltbéli tárgyakhoz, ezért ha túl sokat látok ilyenekből, kénytelen vagyok arra asszociálni, hogy a randipartnerem nem a jelenben él...” – György (33), értékesítő.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!