Ezeket mérlegeld a második randi előtt

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Az első randi fontos és sorsdöntő: nehéz eljutni a nagy alkalomig, ami alatt mindenki próbálja a legjobb formáját hozni, emiatt ráadásul a találka kicsit becsapós is lehet. De mi mindent kell mérlegelned még az előtt, hogy igent mondanál a második alkalomra?

Milyen az első benyomásod?

Az első randi után általában két véglet uralkodhat el rajtad: az egyik lehetőség, hogy fergetegesen érezted magadat és alig várod a következő alkalmat, a másik pedig, hogy fogalmad sincs, egyáltalán hogyan voltál képes igent mondani a találkára.

Persze az is lehet, hogy éppen a két lehetőség között találod magadat, és teljesen tanácstalan vagy, hogyan tovább... Amit elsőként mérlegelned kell az, hogy a jó, vagy éppen a rossz élmények, tapasztalatok voltak túlsúlyban a randi során.

Csak nagyon ritka esetben fordul elő, hogy a másiknak egy antipatikus megnyilvánulása sincs az ismerkedés alatt, szóval egy-két kevésbé rokonszenves húzás még nem jelenti azt, hogy semmi esélyetek sincs a közös jövőt illetően.

Még mindig érdekel? Kép forrása: seinbox.blogspot.hu

Fontos azt is átgondolnod, érdeklődéssel hallgattad-e a kiszemelt beszámolóit, monológjait, vagy csak udvariasságból koncentráltál arra, amit mesélt.

Sajnos van, hogy egyszerűen nem passzol össze két személyiség, márpedig, ha a beszélgetés során sem pendültök egy húron, akkor sanszos, hogy a későbbiekben sem fog jönni az a bizonyos összhang, amire vágysz.

Ha mindezeken felül szimpatikusnak találtad, akkor persze megpróbálkozhatsz a második randival, hiszen az is lehet, hogy egyszerűen zavarban volt, és azért beszélt össze-vissza. De ha úgy érzed, hogy nem egyezik a világképeteket, a felfogásotok és egyáltalán nincs közös témátok, akkor inkább ne erőltesd a következő találkát (feltéve persze, hogy sem kínos csendre, sem összeszólalkozásra nem vágsz).