Ez a legbiztosabb jele annak, hogy egy érzelmi pszichopatával randizol

Szirák Viki
Írta: ,

A kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolathoz elengedhetetlen, hogy a megfelelő férfivel legyél együtt. Sokszor viszont nehéz valakiről már a kezdetekben megállapítani, hogy mennyire őszinte veled, hiszen sokan nagyon ügyesen manipulálják a szálakat. Az alábbi jel viszont egyértelműen arra utal, hogy egy érzelmi pszichopatával hozott össze a sors!

A kapcsolatok kezdetén akadnak bizonyos jelzések, amikre érdemes nagyon odafigyelni, ha nem szeretnéd az idődet olyan pasira vesztegetni, aki nem érdemli meg. Ha állítása szerint soha, semmi sem az ő hibája, ő mindennek csak az áldozata, érdemes elkezdeni gyanakodni, hogy érzelmileg fejletlen pszichopatákra emlékeztető tulajdonságokkal bíró férfival randizgasz.

Akármilyen probléma merül fel a párkapcsolatotokban, ő biztosan állítja, hogy erről te tehetsz. Ha megbántott valamivel, és haragszol rá, szerinte az is a te hibád, mert túlságosan érzékeny vagy, és mindenen megsértődsz.

Amennyiben egyértelműen ő csinált valami rosszat, ami mindkettőtök számára nyilvánvaló, nos, arról is te tehetsz, mert feldühítetted, és miattad cselekedett úgy. Egy érzelmi pszichopata ugyanis sosem képes a másik helyzetébe képzelni magát, és bele sem gondol, mit érzel; kizárólag saját magával van elfoglalva, és ezen nem képes tovább lépni.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019