Az erős nőket még jobban megviseli a szakítás, mint a többieket

Szirák Viki
Írta: ,
Az erős nőket még jobban megviseli a szakítás, mint a többieket

Kép forrása: pexels.com

Tévhit, hogy az erős nők sosem sírnak, és őket semmi sem viselheti meg. Nekik is vannak érzéseik, tiszta szívből tudnak szeretni, és ha eljátsszák a bizalmukat, az még nagyobb csalódás nekik, mint bárkinek. Hiszen sokkal nehezebben adják oda a szívüket egy másik ember kezébe, és emiatt a szakítás is nehezebb számukra.

A hétköznapok során nagyon függetlenek, és mindig tudják, mit akarnak. Nem hagyják, hogy szórakozzanak velük, megmondják a véleményüket, és nem félnek attól, hogy mit gondolnak róluk mások. Határozottak, és megtanulták már, hogy a saját boldogságukért ők felelnek. Az erős nőket épp ezért már messziről fel lehet ismerni, és hamar kivívják a többiek tiszteletét.

A randizgatás viszont nem az erősségük. Mivel vannak szabályaik, és nem mennek bele csak úgy bármilyen kapcsolatba, nehezen találnak olyan partnert, aki megfelel az elvárásaiknak. Nem csak azért, mert tisztában vannak az értékeikkel, hanem azért is, mert nem akarnak újra csalódni.

Az erős nőket még jobban megviseli a szakítás, mint másokat

Ha valakinek esélyt adnak, komolyan is gondolják a dolgokat, és őszintén meg is nyílnak a párjuk előtt. Nem félnek sebezhetőnek látszani, nem hazudnak, és az érzéseiket ténylegesen ki is mutatják.

Ezért amikor valaki minden igyekezete ellenére is szakít vele, az egy erős nő szívét rengeteg darabra töri. Igen, ő is fog sírni, és lehet, hogy egy jó darabig maga alatt lesz. Persze ettől függetlenül tudja, hogy ő maga értékesebb ennél a kapcsolatnál, a szakításnál, és muszáj lesz felülemelkednie a történteken. Hogy sokkal jobbat érdemel ennél, és ha valaki nem képes megbecsülni őt, az nem a Nagy Ő. De ez nem megy egyik napról a másikra.

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!