Ez az 5 embertípus válik legnagyobb eséllyel hűtlenné egy kapcsolatban

Szirák Viki
Írta: ,
Ez az 5 embertípus válik legnagyobb eséllyel hűtlenné egy kapcsolatban

Kép forrása: unsplash

Nehéz megjósolni, hogy valaki félre fog-e lépni vagy sem, de tény, hogy bizonyos vonások alapján lehet következtetni arra, mennyire hűséges típus a másik. Kutatások alapján pedig az is kiderült, melyik az az 5 embertípus, akik a legnagyobb eséllyel csalják meg párjukat.

A közösségi média-függők Kép forrása: unsplash

Egy külföldi pszichológiai lap kutatásai szerint azok az emberek, akik állandóan a közösségi oldalakon lógnak (kezdve a Twittertől az Instáig), sokkal több párkapcsolati konfliktuson mennek keresztül, mint azok, akik nem posztolnak gyakran.

És ebben nem számít az, hogy mióta vannak együtt!

A felmérés szerint ugyanis mindegy, hogy két ember csak néhány hónapja alkot egy párt, vagy már 10 éve, a gyakori közösségi média használat ugyanolyan mértékben megkeseríti a felek életét, és sajnos könnyebben rá is viszi őket a félrelépés útjára.

Egy külföldi társkereső oldal adatai alapján derült ki, hogy azok a férfiak akiknek az életkora 9-esre végződik, sajnos nagyobb eséllyel csalják meg a párjukat.

A 29, 39, 49 és 59 éves emberek, akik a közeljövőben egy új, addig ismeretlen mérföldkővel találják szemben magukat, könnyebben elcsábulnak, tudat alatt abban bízva, hogy a kalandoktól, az új románctól majd fiatalabbnak érzik magukat, és az öregedés elkerüli őket.

Ez sokszor a kapuzárási pánik egyik megnyilvánulása lehet.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba