5 biztos jel, hogy részéről már sajnos elmúlt a szerelem

Szabó Erzsébet
Írta: ,
5 biztos jel, hogy részéről már sajnos elmúlt a szerelem

Nem csak sok-sok év után, néhány hetet követően is előfordulhat, hogy inkább a szakítás mellett döntötök. Utóbbi esetén azonban könnyen megeshet, hogy nem is sejted, mi készülődik, hiszen még nem ismered kellőképpen a partneredet. Honnan tudhatod, hogy részéről – ha egyáltalán volt – elmúlt a szerelem?

Ő is titkolózik Kép forrása: hu.pinterest.com

Nem elég, hogy sem a te, sem a közös jövőtökkel nem foglalkozik, úgy tűnik, ő is túlságosan rejtélyes. Alig-alig tudsz kiszedni belőle valamit, nem szívesen beszél sem a múltjáról, sem a terveiről.

Ez egy ideig izgalmas, hiszen meg akarod fejteni, meg akarod tudni, mi van a zord külső mögött. Talán egy kedveskedésre, odaadásra vágyó férfi? Nos, ez sincs teljesen kizárva, de azért sajnos nem ez az átlag.

Sokkal inkább jellemző, hogy ő már tudja, nem lesz semmi komoly ebből a kapcsolatból, ezért nem is kíván túl sok információt megosztani magáról. Kicsit azt érezheted, nem bízik benned, még dolgoznod kell azért, hogy megnyíljon előtted, de az igazság az, hogy nem benned van a hiba.

Ha helyükön lennének az érzelmei, mindig közelebb engedne magadhoz – ha ezt egyáltalán nem tapasztalod, valószínű nem is volt szerelmes beléd.

 

Állandóan az ágyban köttök ki Kép forrása: stephaniesterjovski.com

Ez egy szenvedélyes és fantasztikus kapcsolatot is jellemezhet, és természetes, hogy a kapcsolatok elején legszívesebben egész nap ágyban maradnátok. Sőt, ha nem így van, az ugyancsak figyelmeztető jel lehet.

De hogy jön ide a szakítás?

Arról van szó, hogy az elején nehéz kideríteni, csupán a vágy mozgatja a szálakat, vagy a pasi csak szexelni szeretne veled.

Mégis, azért vannak olyan jelek, amik erre utalnak. Ilyen az, ha gyakorlatilag alig beszélgettek, semmit sem csináltok közösen.

Érdekes módon mindig fáradt, ha szeretnél valahova elmenni, vagy bemutatnád a barátaidnak, de ha lepedőgyűrésről van szó, valahogy összeszedi magát. A sok szex tehát messze nem utal arra, hogy közel a szakítás, de ha jól láthatóan csak az ágyban kíváncsi rád, az már igen.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!