Eláruljuk, hogy pontosan mikor vagy a leggyönyörűbb a férfiak szemében

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
Eláruljuk, hogy pontosan mikor vagy a leggyönyörűbb a férfiak szemében

Push-up melltartó, füstös smink, póthaj, magassarkú és szűk farmer. Tényleg akkor lennénk a leggyönyörűbbek a férfiak szemében, ha ezeknek a trendeknek eleget tennénk? Sok nő például már a közértbe is képtelen no make-up üzemmódban lemenni, mivel retteg attól, hogy egy férfi is meglássa igazi arcát. Pedig, ha tudnád, hogy valójában pont ez tetszene nekik…

Nem kell a játék! Kép forrása: phototakes.net

Mindenkinek ismerős lehet a szituáció, mikor az első randin próbálja a legjobb formáját hozni. Hirtelen új hobbijai lesznek, megszereti a focit és kiderül róla, hogy mennyire laza. Aztán pár randi után persze rögtön kiderül, hogy ez minden, csak nem az igazság és akkor borul a bili.

Bár meg vagyunk győződve arról, hogy a férfiak egy tökéletes nőre vágynak, aki mindenre bólogat, valójában azonban pont, hogy ettől készülnek ki. Hagyd a játékokat, a színlelést és légy egyszerűen csak az, aki vagy.

Nem tetszik az illetőnek? Akkor mutasd meg, merre van a kijárat.

Mikor sugárzol! Kép forrása: alwaysrooney.com

Ebbe beletartozik a pozitív életszemlélet, vidámság és persze a kedvesség is. Nem, a férfiak sem azt várják el tőled, hogy az év minden napján üstökösként ragyogj, viszont neked is sokkal szimpatikusabb egy életvidám ember, mint egy örök pesszimista, akinek a folyamatos panaszkodását kell hallgatnod.

Egyszerűen csak légy nyitott mindenkire, told félre az előítéleteidet és engedj teret olyanok számára is, akiktől eddig talán tartottál.

Életünkben minden csak döntés kérdése, így te döntöd el, hogy miként éled a napjaidat.

Leszel egy savanyú, a hétköznapok által bedarált ember, vagy mindenben meglátod a szépet és ezt közvetíted is a világ felé is.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!