Sok nő szeret az idősebb férfiakkal randizni - de megvannak a buktatói

Gerber Petra
Írta: ,
Sok nő szeret az idősebb férfiakkal randizni - de megvannak a buktatói

Kép forrása: stocksnap.io

Ma már egyáltalán nem furcsa, ha idősebb pasival randizol, hiszen egyre többen hisznek abban, hogy a szerelemben nincsen korhatár. Mégis, ha egy idősebb srácot szemeltél ki magadnak, akkor fontos, hogy néhány dologra odafigyelj, mert ami először izgalmasnak hathat, az később még nehézségeket okozhat. Mai írásunkban hoztunk neked néhány okot, amiért szinte biztos, hogy te is szívesen randiznál egy érettebb sráccal, de megmutatjuk azt is, hogy ez miként hozhatja magával a kapcsolat kudarcát is.

A hajnalig tartó bulizás már jó eséllyel nem az ő stílusa, hiszen ezen az életszakaszon ő már valószínűleg rég átesett.

Ez pedig amennyire elsőre nagyon szimpatikus lehet – hiszen ő nem fog éjszakánként kimaradozni – úgy lehet nagyon frusztráló később, hiszen erősen benne van a pakliban, hogy nem lesz kedve veled sem kimozdulni - táncról, zenéről, buliról nem is beszélve.

Nem várhatod el tőle, hogy magára erőltesse egy-egy ilyen éjszaka teljes nyűgét. Tartsd tiszteletben a döntését és inkább a legjobb barátnődet invitáld meg. Egyébként is, egy-egy csajos este sosem árt, ugye?

Persze ez nem egyenesen arányos, de általánosságban tényleg igaz, hogy az idősebb férfiaknak kifejlettebb humorérzékük van.

A gyerek szinte minden pasiban ott van, így nem kizárt, hogy vevő egy hajnalig tartó Tom és Jerry maratonra és szerintünk a huncut gyermeki nevetésedért is odáig lesz, anélkül, hogy éretlennek titulálna.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv