5 dolog, amit jobb, ha nem mondasz el a pasidnak — A szakértők szerint

Szirák Viki
Írta: ,
5 dolog, amit jobb, ha nem mondasz el a pasidnak — A szakértők szerint

Kép forrása: pexels

A párkapcsolatok alapja az őszinteség, de néha felmerül a kérdés: biztos, hogy 100%-ig, mindent meg kell osztanunk a párunkkal? Szakértők úgy vélik, bár fontos a nyíltság, azért akadnak olyan területek, amelyekről nem feltétlenül kell beszélni, és ez az 5 dolog pontosan ebbe a kategóriába tartozik!

Amikor sok időt töltesz valakivel, pláne éveken keresztül, bizonyos (nem túl szimpatikus) szokásai szemet szúrnak neked is.

Hogy milyen hangosan csuklik, vagy hogy mindig ugyanazt a szóviccet süti el a pénztárosnak, amikor együtt mentek bevásárolni.

Azonban szakértők szerint egy egyébként boldog, magabiztos lábakon álló kapcsolatban kár lenne ezekre az apró hibákra fókuszálni, és feleslegesen feszültséget generálni.

Pláne, hogy ha ezeket megemlíted neki, csak megbántod őt — ahogy fordított helyzetben neked is rosszul esne a negatív kritika.

Normális dolog, ha van olyan exed, aki miatt egy kicsit még mindig fáj a szíved. Hiába léptél már túl rajta, és élsz boldog kapcsolatban, azért időnként neked is eszedbe jut a volt párod, esetleg egy csalódás, amit okozott, és ez némileg szomorúvá tesz. Vagy szimplán csak felmerül benned, vajon mi lehet vele mostanában. 

Ez normális dolog, és valószínűleg időnként a párod is elmélkedik a régi szerelmeiről.

Azonban erről beszélni már nem jó ötlet. Még egy erős kapcsolatban is okozhat némi bizalmi problémát az, ha előjönnek az exek, mert a másik félben felmerül a kérdés: „talán még mindig hiányzik neki?” 

Épp ezért a szakértők azt javasolják, erről inkább csak a legjobb barátnőiddel beszélgess.

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra

Tündököljön otthonod is a legjobb formájában!