8 dolog, amiről sok nő azt gondolja, hogy bejön a férfiaknak – Pedig egyáltalán nem

Szirák Viki
Írta: ,

A nők és a férfiak gondolkodása nagyon sok téren különbözik, ezért néha igazán nehéz megtalálni azt a közös nyelvet, amit mindannyian megérthetünk. Talán épp ezekből az eltérésekből fakad, hogy nagyon sok nő gondolja úgy, hogy ez a 8 dolog bejön a férfiaknak, pedig épp az ellenkezője igaz!

Volt már olyan, hogy egy férfi kedvéért szinte mindenre igent mondtál? Hawaii pizzát vacsoráztál vele, pedig nem is szereted az ananászt, beleegyeztél egy hétvégi kiruccanásba a baráti társaságával, pedig egyáltalán nem kedveled őket...

Sokan azt gondolják, ha a másik kéréseire mindig igent mondanak, azzal jó pontokat szereznek maguknak, és meg tudnak felelni az elvárásoknak.

De az igazság az, hogy ezzel a viselkedéssel sajnos majdnem mindig ennek az ellenkezőjét éred el, hiszen egy idő után a férfiak számára unalmassá válhat egy ilyen felállás, és akár azt is gondolhatják, hogy nincsenek saját gondolataid, vágyaid.

Mutasd meg neki, ki vagy valójában, hiszen a személyiséged varázsával tudod levenni őt a lábáról! Ha valami nem tetszik, muszáj nemet mondanod, mert a határokat még a kapcsolat elején fel kell állítani.

A randizás világában gyakori taktika az, hogy az emberek egy kicsit elérhetetlennek mutatják magukat, és elrejtik a valódi érzéseiket. Azt a látszatot keltik, hogy értük bizony meg kell dolgozni, és nem lehet csak úgy meghódítani őket, hiszen amúgy rengeteg udvarlójuk van, és kizárólag a legjobb mellett kötelezik el magukat.

Minimálisan még akár működhet is ez a játék, de ha egy férfi azt tapasztalja, hogy a partnere szinte sosem válaszol időben az üzenetekre és nem kezdeményezi a beszélgetéseket, találkozókat, akkor inkább tovább áll, hiszen úgy érzi, a másik nem érdeklődik iránta.

Ne rejtegesd az érzéseidet, hiszen az őszinteség ezen a téren is célravezetőbb!

Aki kizárólag azért udvarol neked, mert a vadászösztöne azt súgja, az úgyis tovább fog állni rövid időn belül.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv