Bosszantóan férfiatlan szokások, amik mindenkit zavarnak. Miért erőltetik?

Fischer Anna
Írta: , Frissítve:

Férfiatlan egyáltalán nem csak szexuális értelemben lehet valaki, hanem egészen más szempontok alapján is. Összegyűjtöttünk néhány olyan tulajdonságot, ami a legszebb, legszexisebb és legjobban öltözött férfit is férfiatlanná tesz. Igaz, nem egy pillanat alatt, de együttélés során mindenképp.

Lustaság

Ahogy a tettrekészség és a céltudatosság nagyon férfias vonások, úgy ezek ellenezője, a lustaság megölhet akár óriási szerelmeket is.

Sokszor csak évek múltán jövünk rá, hogy a tökéletesnek hitt férfi a napjának legnagyobb részét legszínesebben az ágyban vagy a tévé előtt tölti és esze ágában sincs segíteni nekünk bármiben.

Kifogásolás

Ha a lustaság mellé még fejlett kritikai érzék is párosul, az a szerelem végét szokta okozni egy idő után.

Kevés annál illúziórombolóbb dolog van, mint ha életünk férfija a tévé vagy a számítógép elől néha felnézve megjegyzéseket tesz ránk, például épp azt kifogásolja, hogy ne „szöszmötöljünk” körülötte, miközben mi órák óta a tavaszi nagytakarítást csináljuk.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019