Biztos jelek, hogy a partnered már nem szeret téged

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
Biztos jelek, hogy a partnered már nem szeret téged

Kedvel, csak nem szerelmes – kevés dolog van, amit ennél jobban utálunk hallani, pláne szembesülni vele. A jelek sokszor egyértelműek, csak egyszerűbb nem észrevenni őket. Pedig, ha egy kapcsolatban te többet érzel, a párod viszont nem mutat akkora érdeklődést irántad, nem érdemes a változásra várnod. Összegyűjtöttük a leggyakoribb jeleket!

Nem enged a dolgai közelébe

Van, aki szerint mindegy, két ember mennyire szereti egymást, akkor is vannak privát területek, amelyek körül meg kell húzni a határt.

Rendben van, ha nem használod a telefonját, és természetesen semmi közöd a postafiókja jelszavához, de ha már akkor is elfordul, amikor a telefonján bejelentkezik a közösségi oldalára, nehogy megláss valamit, akkor ez a pasi bizony vastagabbra húzta azt a határt, mint ahogy ésszerű lenne.

Mit tehetsz?

Ha úgy érzed, te többet érzel, mint amennyit a férfi viszonoz, a döntés a te kezedben van. Nem valószínű, hogy ő lesz az, aki kilép a számára kényelmes szituációból.

A legjobb, amit tehetsz, ha őszintén elmondod neki, mit érzel és mit vársz tőle.

Dönthetsz úgy, hogy várakozó álláspontra helyezkedsz, de ne feledd, semmi nem garantálja, hogy a másik érzései valaha megváltoznak. Néha jobb, ha egyszerűen elengeded, és olyasvalakit keresel, aki értékeli a törődésedet.

Legolvasottabb cikkek

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

Egy bevált módszer, amivel nyugodtan aludhatsz a megfázás alatt

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!