Árulkodó jelek, hogy féltékeny a kiszemelted és magának szeretne

Írta: ,

Úgy érzed, tetszel neki, de néha mégis elbizonytalanodsz? Lehet, hogy csak féltékeny azokra, akikkel találkozgatsz, és azért nem mer közeledni? Cikkünkben elárulunk néhány olyan jelet, ami jót jelenthet!

Zavarba jön, ha meglát téged más pasikkal Kép forrása: retrodrive.tumblr.com

1/6 Zavarba jön, ha meglát téged más pasikkal

Előfordult már, hogy a kiszemelted zavartan pillantgatott feléd, amikor egy buliban több pasi vett körül téged vagy az egyikőjükkel flörtöltél, nevetgéltél? Ez jó jel lehet, ami azt jelzi, féltékeny!

Valószínűleg neki is tetszel, de még nem volt elég bátorsága ahhoz, hogy megtegye feléd az első lépést és odamenjen hozzád.

Ezek után már csak egy dologra kell figyelned: miközben ismerkedtek, próbáld kipuhatolni, milyen jellem, mert ha túlságosan féltékeny típus, akkor lehet, hogy később még lesznek konfliktusaitok.

Gyakran keresztezik egymást az utatok Kép forrása: flickr.com

2/6 Gyakran keresztezik egymást az utatok

Egy helyen dolgoztok a pasival, aki tetszik neked, és mostanában folyton összefuttok? Egyszerre mentek ebédelni?

A folyosón gyakran megfordul az irodátok előtt? Lehet, hogy nem a véletlen műve és direkt úgy szervezi a dolgait, hogy gyakran összefusson veled.

Ha abban bízol, hogy esetleg egyszer megszólít, adj neki esélyt: ne a kolléganőiddel menj ebédelni, hanem egyedül, hátha veszi a bátorságot és végre odaül az asztalodhoz. Lehet, hogy már eddig is ezt tervezte, de folyton a kollégáiddal voltál ott.

Néha barátságtalannak mutatkozik Kép forrása: photography.tutsplus.com

3/6 Néha barátságtalannak mutatkozik

Eleinte még mosolygott rád, ám amióta meglátott egy közeli barátoddal együtt, sokkal hűvösebb lett a stílusa?

Ki tudja, lehet, hogy azt gondolja, párkapcsolatban élsz és neki esélye sincs. Féltékenységét kifejezheti olyan módon is, hogy kissé barátságtalanabb és zordabb lesz a viselkedése.

Próbálj meg vele beszélgetni, majd hintsd el neki, hogy szingli vagy, ezután ki kell derülnie, hogyan is érez irántad valójában!

Kipróbálja azt, amit szeretsz Kép forrása: inspiredbythis.com

4/6 Kipróbálja azt, amit szeretsz

Mostanában sokat beszélgettek és rendre azt veszed észre, hogy szívesen kipróbálja és leteszteli azokat a zenéket vagy programokat, amiket ajánlasz neki? Lehet, hogy mindezt azért teszi, mert nagyon érdekled őt.

Ki tudja, az is elképzelhető, hogy legközelebb már ő fogja javasolni, hogy menjetek el együtt a kedvenc együttesed koncertjére! Ha neked is tetszik a srác, akkor joggal bízhatsz benne, hogy alakul valami kettőtök között.

Ha meglát, messziről rád mosolyog Kép forrása: malemodelscene.net

5/6 Ha meglát, messziről rád mosolyog

Jó jel lehet, ha a tömegben is kiszúr magának és már messziről rád mosolyog. Van rá esély, hogy nem csak barátként szeretne magának, hanem ennél sokkal többet akar tőled.

Előfordult már, hogy egy barátoddal kávézgattál, majd megkérdezte, hogy odaülhet-e hozzátok?

Lehet, titokban féltékeny, nem akarja, hogy mással flörtölj és ezért próbálkozik ilyen módszerekkel.

6/6 Mással nem flörtöl, csak veled

Vannak olyan pasik, akik szeretnek flörtölni, ám nem mindegy, hogy a szebbik nem minden egyes képviselőjével ezt teszik vagy csak egyetlen egy nővel.

Ha azt veszed észre, másokkal hűvösen viselkedik, ha azonban veled találkozik, akkor egyből ellágyul és csak úgy sziporkázik, ugrat téged, akkor lehet, hogy máris nyert ügyed van!

Adj neki egy esélyt, ismerd meg jobban, ki tudja, lehet, hogy ő lesz az igazi!