5 árulkodó jel, hogy nagyon tetszel neki

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:

A legtöbb nő komoly önbizalomhiánnyal küzd, így akár még az is előfordulhat, hogy nem veszik észre a kínálkozó lehetőséget, már, ami a férfiakat illeti. Te is gyakran hezitálsz azon, hogy vajon tetszel e egy pasinak? Ha a válaszod egyértelmű igen, akkor most neked szeretnénk segíteni abban, hogy miként vedd észre az egyértelmű jeleket. Hidd el, nem lesz nehéz dolgod.

A kedvedben akar járni Kép forrása: howheasked.com

A lista végtelen és mindenkinél más, de az biztos, hogy, ha egy pasi szeretne a kedvedben járni és képes lenne lehozni neked a csillagokat, akkor jó úton haladtok. Ez lehet akár az is, hogy a kedvenc éttermedbe visz vacsorázni, elmegy érted a randitok előtt, vagy meglep valami aprósággal a hétköznapokon.

A másik fontos dolog a figyelmesség.

Ha figyel rád és emlékszik esetleg azokra, amiket mondtál, hiszen a legtöbb férfit inkább a dekoltázsod érdekli és nem a mondandód. Például, ha megemlítetted neki, hogy diétázol és legközelebb cukormentes fagyival állít be hozzád, akkor abból már sok mindent leszűrhetsz, de azt biztosan, hogy tetszel neki.

Nincs felszínesség Kép forrása: hunterleone.com

Amikor valakinek komolyan tetszel, akkor ott nincs helye felszínességnek. Érezni fogod, hogy nem akar sablon dumával előrukkolni és nem fogja hagyni, hogy a beszélgetésetek felszínes irányba haladjon.

Ez annak köszönhető, hogy érdekled. És, amikor érdekelsz valakit, akkor pont arra legkevésbé kíváncsi, hogy melyik a kedvenc színed, vagy, hogy mi volt a jeled az oviban.

Sokkal jobban fogja érdekelni, hogy mit gondolsz a világról, milyen ember vagy és, hogy milyen céljaid vannak az életben.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv