9 jel, hogy mérgező párkapcsolatban élsz

Balatoni Dóra
Írta: ,

Ha szerelmes vagy, akkor gyakran nehéz két lábon a földön járni és objektíven megítélni, hogy érdemes-e hosszú távon a pároddal maradni vagy jobb lenne inkább továbblépni. Hiába érzed a kellemes remegést a gyomrodban, vannak olyan tényezők, amelyek hosszú távon boldogtalanná tesznek. Ha a következő jelek jellemzőek a párkapcsolatodban, akkor talán érdemes elgondolkodnod a folytatásról!

Nem enged el a barátaiddal Kép forrása: depositphotos.com

Alig látod a barátaidat? És amikor végre látod őket, akkor a párodat is vinned kell a találkozóra?

Ha nálatok is ez a helyzet, akkor ez egy figyelmeztető jel, hogy nem egészséges párkapcsolatban élsz. Bármennyire is szeretitek egymást és összetartoztok, mindkét félnek szüksége van saját, személyes térre.

Meg kell adni a másiknak azt a szabadságot, hogy rendszeresen összefusson a barátaival, különben azt érezheti, hogy megfullad.

Ő kezeli a pénzügyeket Kép forrása: depositphotos.com

Nagyon fontos tényező a bizalom, de önmagadat kell az első helyre helyezned. Ne engedd, hogy a pénzügyek miatt függj tőle.

Ha régóta együtt vagytok, jó döntés közösen kezelnetek a pénzügyeket, de emellett ajánlott mindkettőtöknek egy saját kasszát vezetnie.

Így ha esetleg később valami miatt felbomlana a kapcsolatotok, kevesebb problémával kell számolnotok és garantáltan lesz tartalék pénzed is, ha már egyedül kell boldogulnod.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019