5 tényező, amin időnként még a legboldogabb párok is összekapnak

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Kiegyensúlyozott, harmonikus kapcsolat ide, vagy oda, akadnak olyan témák és életkörülmények, amikben még a legboldogabb párok sem feltétlenül értenek egyet. Ugyanakkor nem is kell mindig mindenben egy húron pendülni, a lényeg az, kikecmeregtek-e a válságból, konfliktushelyzetből. De vajon melyek a boldogságot veszélyeztető tényezők?

A pénz Kép forrása: unsplash

Egy korábbi felmérés alapján a legtöbb pár össze szokott veszni időnként a pénzen sőt, ez az a téma, ami manapság az egyik leggyakoribb válóok.

Szóval nem kell meglepődnötök, ha alkalmanként ti is összezördültök az anyagiakon, mondhatjuk, ez teljesen általános. Főleg akkor okozhat sűrűn problémát a kényes téma, ha más a mentalitásotok az anyagiakat illetően, esetleg más-más úton érnétek el az egyébként közös céljaitokat.

Sajnos tényleg nem könnyű összeegyeztetni a nézeteiteket, ha azok alapjában véve különböznek, de meg kell próbálnotok, és arra kell törekednetek, hogy megtaláljátok az összhangot. Tehát felváltva engedjetek egymás elképzeléseinek, és mindketten hozzatok áldozatokat azért, hogy a másiknak (és ezáltal a kapcsolatotoknak) jó legyen.

Valamit másként csináltok Kép forrása: unsplash

Már réges régen megbukott az az állítás, mely szerint az ellentétek olyan jól működnének a kapcsolatokon belül. Míg a vonzás beindulhat az ellentétek esetében is, addig hosszútávon számtalan vitatéma alapját jelenti, ha nem egyezik az ízlésetek, véleményetek.

Minden kapcsolatban eljön az a pont, amikor valamiben idegesíteni kezd a másik. Túl lelkes, vagy túlságosan melankolikus? Állandóan felcsattan, vagy éppen már idegesítően nyugodt? Középen nyomja a fogkrémet? Nem hajtja le az ülőkét? Zsebkendőt hagy a zsebében?

Hosszasan sorolhatnánk… Minden páros másban különbözik, mást csinálnak eltérő módon, a kérdés az, hogy a felek mennyire akadnak fenn ezeken az apró-cseprő, ám gyakran zavaró tényezőkön.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019