5 ok, amiért vonzódsz azokhoz a férfiakhoz, akikkel sok időt töltesz együtt

Írta: ,

Megfigyelted már, hogy egy idő után megszépülnek azok az emberek, akikkel sok időt töltesz együtt? Közben pedig lehet, hogy egyáltalán nem az eseted az illető, de valamiért mégis különös ragaszkodást érzel iránta. Készülj, mert minél több időt töltötök együtt, ez az érzés csak erősödni fog.

Megismered a lelkét Kép forrása: indiaearl.stfi.re

1/5 Megismered a lelkét

Egy embert vonzónak találhatsz a külseje alapján, de a vonzalom igazán csak akkor éri el tetőfokát, mikor ezt az embert igazán megismered.

Megszereted a humorát, a nevetését, amit lehet, hogy elsőre talán idegesítőnek gondoltál és elkezded megszeretni az egyéniségét. Nem véletlen, hogy annyi munkahelyi kapcsolat van. Mivel ott töltöd az időd nagy részét, ezért össze vagy zárva olyan emberekkel, akik akarva-akaratlanul a második családod lesznek és kénytelen vagy velük együtt dolgozni, beszélgetni, érintkezni a mindennapokban.

Ha pedig sok férfi vesz körül, akkor elkerülhetetlenek a flörtök, csábos szemezések és esetleges kapcsolatok kialakulása.

Látod a változást Kép forrása: elitedaily.com

2/5 Látod a változást

Az roppant szexi tud lenni, mikor valaki pozitív irányba kezd el megváltozni, ráadásul a te hatásodra.

Ha valakivel sok időt töltesz együtt, akkor láthatod, hogy milyen folyamatokon megy keresztül, együtt élitek meg a jót és a rosszat, szóval összeköt titeket egy láthatatlan szál.

Ha pedig te mellette állsz ezekben az időkben, vagy éppenséggel ő melletted, akkor biztosra veheted, hogy valamilyen vonzalom kialakul köztetek, de legalábbis egy nagyon erős kötődés.

3/5 Együtt élitek át a fontos pillanatokat

Amikor sok időt töltesz valakivel, akkor beengeded az életedbe, ezzel megengedve, hogy részesei legyetek egymás életének.

Ha például a munkahelyeden közösen véghez visztek egy sikeres projektet, akkor az a ti közös sikeretek lesz és ez már eleve egy olyan kapocs, ami összeköt titeket.

A helyzet akkor lehet bonyolult, ha éppen kapcsolatban élsz, de mivel a kollégáddal több dolgot éltek meg együtt, ezért úgy érzed, hogy sokkal jobban kötődsz már hozzá.

Tudod, hogy nem az, akinek mutatja magát Kép forrása: oncewed.com

4/5 Tudod, hogy nem az, akinek mutatja magát

Vannak férfiak, akik úgy védekeznek a külvilág ellen, hogy egy teljesen torz képet mutatnak kifelé. Ez a kép általában negatív és azt a célt szolgálja, hogy távol tartsa az embereket.

Viszont, ha valakivel sülve-főve együtt vagy, akkor az illető képtelen lesz arra, hogy mindig megjátssza magát, így lassacskán felfedi az igazi arcát előtted. Ez már önmagában egy nagyon szexi dolog, de, ha ehhez még egy lenyűgöző személyiség is társul, akkor nagyon nehéz megállni, hogy visszafogd magad.

Ha egy ilyen pasival találkozol és azt is eléred, hogy megnyíljon előtted, akkor ne hagyd elmenni, mert biztos, hogy nagyon sokat jelentesz neki.

Nincs más lehetőséged Kép forrása: tysonfrench.com

5/5 Nincs más lehetőséged

Aki több időt tölt a munkahelyén, mint otthon, az tudja, hogy miről beszélünk. Reggel elmész, este hazamész és ember legyen a talpán, akinek ezek után még van energiája ismerkedni.

Így elkezdesz nézelődni azok között, akikkel a munkahelyeden találkozol. Az biztos, hogy ott mindenkit jól kiismerhetsz és az első randitok sem lesz már túlságosan feszengős. Elsősorban nem a főnöködet javasoljuk legfőbb alanynak, de, ha éppen vele kerülnél közelebbi kapcsolatba, azért se ostorozd magad. Nincs időtök ismerkedni, de jogotok van boldog párkapcsolatban élni.

Ha ez éppenséggel az egyik kollégáddal, vagy főnököddel adatik meg, az se tántorítson el a dologtól. Legalább hasznosan tölthetitek el az ebédszünetet.