5 ok, amiért úgy érzed, hogy neked egy pasi sem felel meg

Írta: ,

Vágysz valakire, aki megért, aki legalább annyira szeret és elfogad, mint te saját magadat? De valahogy ez a valaki nem akar jönni, vagy csak olyan pasit sodor az életedbe a sors, akiről már az első percnél tudod, hogy nem ő lesz a befutó. Majd felteszed magadnak a millió dolláros kérdést, hogy vajon mit ronthattál el megint? Megnyugtatunk, semmit, viszont számos magyarázata lehet a dolognak.

Nem állsz rá készen Kép forrása: darkbeautymag.com

1/5 Nem állsz rá készen

Van valami abban, hogy a hasonló hasonlót vonz, mivel ameddig te nem vagy teljesen rendben magaddal, addig az a valaki sem fog megtalálni, akire te annyira vágysz. Persze ez a helyzet fordítva is igaz, tehát nem érdemes magadat hibáztatnod, viszont az tény, hogy dolgoznod kell a személyiségeden. Ez nem egy olyan folyamat, mely során egyszer majd azt mondhatod, hogy végeztél, mert ez egy örök munka.

Valószínű, hogy te már pontosan tudod, hogy ki passzolna hozzád, viszont lehet, hogy még okkal nem lehettek együtt, addig pedig olyan pasikat kapsz magad mellé, akik által tanulhatsz és majd megbecsülheted azt az egy valakit.

Vársz valakire, aki talán nem is létezik Kép forrása: tumblr.com, fairytalemood

2/5 Vársz valakire, aki talán nem is létezik

Mi nők hajlamosak vagyunk arra, hogy szerelmesek leszünk a szerelembe, amivel nem is lenne gond, de általában ehhez párosul egy nagyon nagyfokú elvárás, melynek halandó ember nem nagyon tud megfelelni. Ha még mindig arra vágysz, hogy a tökéletes szőke herceg besétál a fehér lovon, akkor jobb, ha tudod, hogy ez nem fog bekövetkezni, de valami sokkal jobb vár rád.

Mégis kinek kellene a tökéletesség?

Jön majd valaki, aki számodra a tökéletességet jelenti, pedig korántsem lesz az, erre készülj fel. Ehhez viszont azt kell, hogy nyitott legyél és lásd meg az igazi kincseket, mert könnyen lehet, hogy párszor már elsétáltál a tiéd mellett.

3/5 Sokat csalódtál

Ha a férfiak folyamatos csalódást okoznak, akkor egy idő után elkezdesz bizalmatlanná válni és mindenkit beskatulyázol.

Talán meglepő, de ez is csak az önsajnálat egyik formája. Neked sem imponáló, ha minden egyes nőtársaddal összehasonlítgatnak, így te se tedd ezt a férfiakkal.

Minden ember más és más, szóval igenis esélyt kell adnod valami újnak, mert lehet, hogy éppen az lesz a befutó.

A csalódások által pedig csak egy erősebb nővé válsz, aki már pontosan tudja, hogy mit akar.

Túl nagyok az elvárásaid Kép forrása: barefootblonde.com

4/5 Túl nagyok az elvárásaid

Sok nő életében a külsőségek jóval fontosabbak párválasztás során, ezért van talán a sok tévedés és csalódás.

Persze nem arról van szó, hogy neked még Quasimodo-val is össze kellene jönnöd, de talán érdemes lenne a fókuszodat ezentúl a belsőségekre helyezni, ha eddig nem így tetted volna.

Hidd el, amikor majd ott álltok egymással szemben 80 évesen, akkor már sehol nem lesz az a feszes kocka has, amibe beleszerettél.

Inkább válassz olyan embert magad mellé, aki örökre a legjobb barátod lehet és, aki mindenkinél jobban ismer.

5/5 Még te sem tudod mit akarsz

Addig pedig nagyon nehéz megfelelni bárkinek is.

Először tisztába kell jönnöd azzal, hogy neked mik az életben a prioritások, mik a legnagyobb álmaid, majd ezután keresni egy olyan társat, akivel ezeket valóra válthatod. Fogalmazd meg magadban, hogy hogy nézne ki számodra egy tökéletes partner, írd is le, hogy mire vágysz külsőleg és belsőleg, mert ez nagy segítség lesz a későbbiekben.

Ha magadban már tisztázod, akkor nagyobb eséllyel veszed észre, ha majd betoppan az életedbe.