5 ok, amiért úgy érzed, hogy neked egy pasi sem felel meg

Berényi Nóri
Írta: ,
5 ok, amiért úgy érzed, hogy neked egy pasi sem felel meg

Vágysz valakire, aki megért, aki legalább annyira szeret és elfogad, mint te saját magadat? De valahogy ez a valaki nem akar jönni, vagy csak olyan pasit sodor az életedbe a sors, akiről már az első percnél tudod, hogy nem ő lesz a befutó. Majd felteszed magadnak a millió dolláros kérdést, hogy vajon mit ronthattál el megint? Megnyugtatunk, semmit, viszont számos magyarázata lehet a dolognak.

Nem állsz rá készen Kép forrása: darkbeautymag.com

Van valami abban, hogy a hasonló hasonlót vonz, mivel ameddig te nem vagy teljesen rendben magaddal, addig az a valaki sem fog megtalálni, akire te annyira vágysz. Persze ez a helyzet fordítva is igaz, tehát nem érdemes magadat hibáztatnod, viszont az tény, hogy dolgoznod kell a személyiségeden. Ez nem egy olyan folyamat, mely során egyszer majd azt mondhatod, hogy végeztél, mert ez egy örök munka.

Valószínű, hogy te már pontosan tudod, hogy ki passzolna hozzád, viszont lehet, hogy még okkal nem lehettek együtt, addig pedig olyan pasikat kapsz magad mellé, akik által tanulhatsz és majd megbecsülheted azt az egy valakit.

Vársz valakire, aki talán nem is létezik Kép forrása: tumblr.com, fairytalemood

Mi nők hajlamosak vagyunk arra, hogy szerelmesek leszünk a szerelembe, amivel nem is lenne gond, de általában ehhez párosul egy nagyon nagyfokú elvárás, melynek halandó ember nem nagyon tud megfelelni. Ha még mindig arra vágysz, hogy a tökéletes szőke herceg besétál a fehér lovon, akkor jobb, ha tudod, hogy ez nem fog bekövetkezni, de valami sokkal jobb vár rád.

Mégis kinek kellene a tökéletesség?

Jön majd valaki, aki számodra a tökéletességet jelenti, pedig korántsem lesz az, erre készülj fel. Ehhez viszont azt kell, hogy nyitott legyél és lásd meg az igazi kincseket, mert könnyen lehet, hogy párszor már elsétáltál a tiéd mellett.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv