5 jele annak, hogy a párkapcsolatod tönkreteszi az életedet

Sándor Alexandra
Írta: ,

A szerelem tényleg az élet sója – ami azért is nagyszerű metafora, mert súlyos következményekkel járhat, ha a szervezetedben felborul a sók egyensúlya. A következő „tünetek” arról árulkodnak, hogy cselekedned kell, mert valami nagyon nincs rendben közöttetek.

Nem hagy boldognak lenni

Egy egészséges kapcsolat gondoskodik róla, hogy még a legrosszabb pillanatokban is érezd: valaki nagyon szeret téged, s elfogad úgy, ahogy vagy.

Ha viszont pont a párod az, aki közös szárnyalás helyett folyton lerángat a mélybe, néhány dolgot érdemes átértékelned az életben.

A saját boldogságod ugyanis legfőképpen egy emberen múlik, s az te magad vagy. Időbe telik ezzel szembesülni, majd pedig a tulajdon boldogulásodat előtérbe helyezni.


Készen állsz? 5 lépés, hogy szívből megszeresd önmagad


Ez a kiegyensúlyozott viszony egyik alapköve, nem holmi önzőség.

Amennyiben tehát a melletted lévő férfi az, aki akadályoz a kiteljesedésben, minden egyes vele töltött nappal távolabb kerülsz önmagadtól. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy megéri-e!

Anyagilag kimerít

Életkortól és –helyzettől függ, mennyire játszik fontos szerepet a pénz a kapcsolatotokban. Élni azonban mindig kell valamiből, hiszen a lakhatás költségein kívül az ennivalót sem adják ingyen.

Ha észreveszed, hogy bántóan egyenlőtlen viszony alakult ki köztetek, azonnal beszélnetek kell! Különösen, ha valamelyikőtök egzisztenciáját veszélybe sodorja ez.

Manapság sajnos gyakori, hogy az önállóságban járatlan, frissen összebútorozott fiatalok nem állapodnak meg a költségek viseléséről, így valahogy mindig egyikükre – s egyre gyakrabban a nőre – hárul a teendő.

Nincs más választásotok, mint nyíltan elcsevegni a témáról. Miért is lenne kellemetlen azzal, akivel osztoztok ágyon és asztalon?

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019