5 dolog, amin mindenki átmegy megcsalás után - nem vagy egyedül!

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A megcsalás az egyik legrosszabb dolog, amin az ember átmehet a párkapcsolatát illetően. Olyan érzelmi hullámvasúton utazol ilyenkor, amit korábban talán elképzelni sem tudtál. De mik azok, amiket mindenki átél ezekben a nehéz pillanatokban?

Állandóan elképzeled, mi történhetett Kép forrása: vogue.co.uk

Önmagad kínzására ez egy kiváló módszer, mégis kivédhetetlen, hogy a te fejedben is felbukkanjanak ezek a gondolatok.

Hogyan találtak egymásra? Mi előzte meg a szexet? Hosszasan beszélgettek, ismerkedtek? Ismeretlenül csókolóztak egy sötét utcácskában? Vagy csak a semmiből egymásnak estek? És milyen volt a szex? Vajon hozzá is úgy ért, ahogy hozzád szokott? Vagy egészen más technikát tartogatott erre az estére?

Nyilván a fantáziádban minden sokkal kacifántosabb és színesebb, ahogy az a valóságban megtörtént, de mivel nincsenek válaszok, amikkel megnyugtathatnád a háborgó gondolataidat, marad az önmarcangolás és a fájdalmasabbnál fájdalmasabb jelenetek elképzelése.

Összehasonlítod magadat vele Kép forrása: lifehack.org

Óhatatlan, hogy összehasonlítsd magadat a másik nővel. Ez a képzeletedben is megeshet, de még rosszabb, ha ismered az illetőt.

Apró győzelmeket zsebelsz be, ha úgy érzed, valamiben jobb vagy nála, de végül mégis elmegy a kedved mindentől.

Ha kevésbé csinos, mint te, akkor nyilván arra gondolsz, hogy a teljesítményed hagy maga után kivetnivalókat, hiszen a külseje egyértelműen nem foghatta meg. Ha csinosabb, mint te, az a maradék önbizalmadat is elveheti, és eszedbe se jut, hogy a szépség teljesen relatív.

Nem azért feküdt le vele, mert laposabb a hasa, mint neked, vagy kerekebb a feneke, mint neked. Egyszerűen sok minden összejátszott, hogy ez megtörtént, a külsőségeknél jóval több szempont szerepel a felhozatalban.

 

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019