5 dolog, ami a tökéletes randihoz kell – Te is tehetsz érte!

Zabolai Margit
Írta: ,

Nem létezik recept a tökéletes randira, de a psychologytoday.com összegyűjtötte, mi az 5 leggyakoribb dolog, aminek köszönhetően sikeresebbnek érezhetünk egy találkát. Csupa olyan dolgot találtak, amikért te is sokat tehetsz!

Kommunikáció Kép forrása: junebugweddings.com

Az első, kissé még kínosan feszengős randikon nem mindig egyszerű témát találni, de sokan abba a hibába esnek, hogy a későbbiekben is csak teljesen hétköznapi, mindennapos dolgokról beszélnek.

Persze, fontos eldönteni, hogy lemondjátok-e a kábeltévét, és megbeszélni, milyenre fessétek a fürdőszobát, de a randevú hangulatát a gyakorlatias témák gyorsan megölik – figyelmeztetnek a szakemberek.

Próbáljatok izgalmas, újszerű dolgokról beszélni, ha szeretnétek megőrizni a romantikát!

Izgalom Kép forrása: rockmywedding.co.uk

Nincsen semmi baj a kanapén lazítós estékkel, de a pszichológusok szerint nem árt, ha időnként kimozdultok, és valami újat próbáltok ki együtt.

Ez lehet a karaoketól kezdve a játékos vetélkedőn át egy új étteremig szinte bármi. 

Az ilyen alkalmak nem csak abban segítenek, hogy új színben lásd a párodat, és esetleg egy új oldalát is megismerd, de azt is megakadályozza, hogy teljesen természetesnek vegyétek a másik jelenlétét és esetleg felüsse a fejét a megszokás csapdája.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019