4 szerelemtípus - te tudod, éppen melyikben élsz? Ezek a tanulságai

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Minden egyes kapcsolatból rengeteget lehet tanulni – akkor is, ha egyszer véget ér, és akkor is, ha örökre szól. Te tudod, most éppen melyik szerelemtípusban élsz? Eláruljuk, és azt is megmutatjuk, mi mindent tanulhatsz belőle!

Az igazi dráma Kép forrása: blog.idream-jewelry.com

Erre a kapcsolatra az igazi hullámvölgyek és hullámhegyek jellemzőek. Egyszer fenn, egyszer lenn, ám mindkét véglet csak rövid ideig tart.

Szerelmesek vagytok egymásba, ezt nem is lehet megkérdőjelezni, de mégis annyira különböztök, hogy képtelenek lesztek hosszútávon együtt maradni.

Fájdalmas, és nehéz lesz az elválás, hiszen az érzelmek nagyon intenzívek, és arra is jó esély van, hogy időnként visszataláltok egymáshoz.

Mégis, csupán az a tény, hogy szeretitek egymást, egy életre nem lesz elég. A boldog pillanatokban úgy érzitek, minden rendben és örökre együtt kell maradnotok, ám a semmiből jön egy újabb probléma, aminek köszönhetően ködbe vésznek ezek a csodás percek.

Mit tanít ez a kapcsolat? Kép forrása: hellofashionblog.com

Ez a kapcsolat megtanít arra, hogy nagyon fontos az összhang a szerelemben. Bár mindenkitől azt halljuk, hogy az ellentétek vonzzák egymást, hosszútávon sokkal inkább a hasonlóság az, ami jövedelmezik.

A különbségek vágyat, szenvedélyt ébresztenek, megpróbáljuk megfejteni a másikat, és ez nagyon izgalmas, érdekes.

Azonban amikor arról van szó, hogy egy életre válasszunk párt, és együtt éljük vele a mindennapjainkat, kifejezetten zavaróvá válnak a különbségek.

A másfajta nézetek, felfogások állandó vitákat, veszekedéseket generálnak, ezzel pedig megmérgezik a kapcsolatot. Fontos, hogy felnézhess a partneredre, hogy újat tudjon mutatni neked, de legalább ennyire lényeges, hogy meglásd benne saját magadat.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019