Kipróbáltam, lehet-e ismerkedni egy edzőteremben: íme a tapasztalatok

Szirák Viki
Írta: ,

Hol lehet manapság ismerkedni? Csak az internet és a szórakozóhelyek jöhetnek szóba, vagy azért van más lehetőségünk is? Most saját tapasztalataim alapján mesélem el, mekkora volt a sikerrátám egy konditeremben!
 

Amikor egy ideje szingli vagy, nehéz elhinni, hogy egy nap majd találkozni fogsz valakivel. Hiszen már régóta nem jártál sikerrel a társkeresőkön, hiába jársz bulizni, maximum pár szót váltasz csak valakivel, és egyszerűen senki sem kelti fel az érdeklődésed.

bruce mars/unsplash.com

Én is ilyen helyzetbe kerültem, amikor már két éve éltem az egyedülállók életét, és úgy éreztem, most már szívesen változtatnék kapcsolati státuszomon. Azt tudtam, hogy a Tindernek még egyszer nem adnék esélyt, ahogy azt is hamar megtanultam, hogy a szórakozóhelyek többségében én már csak felfelé húzom az átlagéletkort, így 30-hoz közeledve. Ekkor dobta fel az egyik legjobb barátnőm, hogy mi lenne, ha eljárnánk edzőterembe, mert amúgy is ránk fér a mozgás, plusz legalább megismerkedhetünk valakivel.

Így alakult, hogy leteszteltem, vajon sikerülhet-e az edzőteremben megtalálni a Nagy Ő-t! Mivel szinte sosem jártunk még konditeremben a barátnőmmel, akit nevezzünk a történetben Kittinek, eleinte elég elveszettek voltunk. A gépek 80%-át nem tudtuk használni, amit igen, azt se feltétlenül tökéletesen, és kezdetben inkább a futópad és szobabicikli közelében táboroztunk le. Miközben persze többnyire beszélgettünk, és felmértük a terepet.

A jó hír, hogy egy edzőteremben rengeteg férfi megfordul, és az már önmagában egy pozitívum, hogy van bennük kitartás és akaraterő, hogy foglalkozzanak a testükkel és az egészséges életmóddal.