Neked is van kutyád? 5 gondolat, amit te is azonnal átérzel

Zabolai Margit
Írta: , Frissítve:

Az ember legjobb barátai, de biztos, hogy bennünket is összeköt a közös tapasztalás – ha te is azok közé tartozol, akik egy blökivel osztják meg az otthonukat, azonnal tudni fogod, hogy miről beszélünk lentebb.

Nehéz megérteni egy kutya gondolatait. Már önmagában az is elég fura dolog, hogy van egy élőlény, akit a világon mindennél boldogabbá tesz, hogy visszahozhat neked dolgokat, amiket eldobtál.

Azt viszont tényleg nem lehet teljes egészében megérteni, hogy ott áll előtted ez a boldog, farokcsóváló kis állat, és mindennél jobban szeretné, hogy ismét eldobd a labdát vagy botot, amit visszahozott neked, de odaadni már esze ágában sincs.

Ne vedd el – csak dobd el!

Oké, hogy nem asztrofizikából van a doktorija, de az ember mégis elvárná az ebtől, hogy legalább ezen a szinten értse, hogy is működnek a dolgok.

Nem érti. Ez van. Ilyennek szereted.

Minden áldott reggel ugyanakkor indulsz el otthonról munkába, és pontosan ugyanakkor érsz haza.

Mégis úgy búcsúztok, mintha örökre elválnátok, és tulajdonképpen ha kiteszed a lábadat az ajtón, vagy egyszerűen csak bemész öt percre a fürdőszobába, a kutyád akkor is azt fogja hinni, hogy ez volt az utolsó alkalom, hogy láttátok egymást.

A legjobb pedig az egészben az, hogy amikor visszatérsz, úgy örül neked, mintha a galaxis hét legveszedelmesebb szörnyetegével kellett volna megküzdened azért, hogy ismét találkozzatok.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!