7 tény, ami bizonyítja, hogy a macskáknak természetfeletti képességeik vannak

Zabolai Margit
Írta: ,
7 tény, ami bizonyítja, hogy a macskáknak természetfeletti képességeik vannak

Eddig is gyanús volt, hogy szőrös kis lakótársad az Ördöggel cimborál? Nem hiszed, hogy véletlen lenne, hogy a bársonytalpúaknak bérelt helyük van minden boszorkány seprűjének nyelén? A félelmed nem megalapozatlan! Íme, 7 tény, ami azt bizonyítja, hogy a macskáknak természetfeletti képességeik vannak!

Ott is ott vannak, ahol nem is lehetnének ott

Képzeljünk el egy nagyra nőtt, méretes, akár egyenesen kövér cicát. Most képzeljünk el egy franciaágyat. Bármekkorára hizlaltuk is kedvencünket, utóbbi még mindig jóval nagyobb, igaz?
Valami különös, józan ésszel felfoghatatlan képesség birtokában ezek a kis szőrcsomók mégis képesek úgy elterülni a franciaágyon, hogy azok jogos tulajdonosa örülhet, ha egy sarokba bekucorodhat. Földön túli turpisság van ebben a dologban!

Látja, amit te nem látsz

Mentségükre legyen mondva, hogy a cicák ezeket a különleges képességeiket a család tagjainak megvédésére is felhasználják.
A hajnali eszeveszett trappolásra a lakás egyik sarkától a másikig ugyanis természetesen semmilyen más magyarázata nem lehet, csakis az, hogy a macska éppen egy láthatatlan démont szorít sarokba, aki macskánk óvó tekintete nélkül már régen lerágta volna a nagylábujjunkat.

Fókuszban

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv