A terhesség 7 zavarba ejtő tünete – Ezekről senki sem beszél

Sándor Alexandra
Írta: , Frissítve:
A terhesség 7 zavarba ejtő tünete – Ezekről senki sem beszél

A babavárás nemcsak az életed, de a tested is alaposan megváltoztatja. Ahogy a pocakod növekszik, egyre fáradékonyabb leszel. De vannak olyan, kevésbé szembetűnő, ám annál zavaróbb kísérőjelenségek is, amelyekről nem trendi társalogni.

Duzzadt "ajkak"

A testi változások okán rengeteg kismama úgy gondolja, elveszítette vonzerejét, ami párkapcsolati problémákhoz vezet – főleg, ha nincs nyílt és őszinte kommunikáció a partnerrel. Női magazinokban ritkán reklámozzák a tényt, hogy terhesség idején a kényes területek bizony megduzzadnak.

Persze, a dúsabb keblekről már hallottunk ódákat, de a vérbő szeméremajak valahogy kevésbé szalonképes téma. A feszültség oldásában segíthet, ha tudod: ez teljesen normális. Nyugodtan mondd el a párodnak, hogy mi zavar, hiszen ha már babát vállaltatok, egy ilyen jelentéktelen dolog nem állhat közétek!

Szőrszálak furcsa helyeken

A terhesség legtöbb kellemetlensége a hormonok számlájára írható. Jó hír, hogy a csemetének köszönhetően láthatóan erősebb, egészségesebb, fényesebb lesz a hajad.

Ám könnyen előfordulhat, hogy a mell, a has és az arc tájékán is kibújik néhány szál.

A gyanta és a csipesz a legbiztonságosabb mód ezek eltüntetésére. A végleges, lézeres megoldást erre a néhány hónapra felejtsd el, mert szervezetedben történő változások miatt hegesedés következhet be!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!