Közös játék ötletek a gyermekkel, amiket imádni fogsz te is – Életkor szerint

Körtvélyfáy Zsófia
Írta: ,

A borongós időben már nincs ötleted, hogy mivel foglald le gyermekedet? Szeretnéd valami értelmes játékkal lekötni a figyelmét?  Ne hagyd, hogy egész nap a gépet püfölje vagy mesét nézzen. Lapozd át cikkünket és kezdődjön a játékdélután.

1-2 év Kép forrása: zulily.com

Az öltöztető babázás, sokunknak kedves emlékeket juttat eszünkbe, gyerekkorunk egyik kedvence volt.

Nem hordoz magában túl sok veszélyt így a legkisebbek is bátran pakolhatják a figurákra a szebbnél szebb kisruhákat. Nem is kell hozzá túl sok alapanyag, olcsón kivitelezhető.

Internetről már rengeteg meseszép forma közül válogathatsz, de ha van egy kis kreativitásod magad is elkészítheted. A babák kivágást azért ne bízd a gyerekre, de ha azzal megvagy, utána nyugodtan átadhatod neki a terepet.

3-5 év

Igazi készségfejlesztő játék, ha egy nagy zsákban vagy dobozban összegyűjtesz gyümölcstől kezdve játékokig mindet, ami csak eszedbe jut.

Kösd be gyermeked szemét egy kendővel és kezdődjön a móka.

Csak tapintás alapján találhatja ki, hogy pontosan mit rejt a csomag.

Ha bátrabbak vagytok, később kombinálhatjátok úgy, hogy a szaglásotokra vagy az ízlelésetekre is támaszkodtok. A chili paprikával azért óvatosan!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019