Ezek az anyaság legnagyobb buktatói - húsvér édesanyák vallanak

Boros Mariann
Írta: ,

Bár egy nő életében kétségtelenül az egyik legcsodálatosabb időszak, amikor gyerekei születnek, az anyaság bizony nem csak mese habbal. Cikkünkben húsvér édesanyák mesélik el, milyen nehézségekkel, buktatókkal szegélyezett az anyaszerep.

Kitti (30) - Egy kislány anyukája Kép forrása: unsplash

„A legnagyobb buktató számomra a kialvatlanság és az, hogy több téren kell egyszerre megfelelni. Egyszerűen úgy érzem, hogy romba dől az egész gyerekvállalásról alkotott idilli elképzelésem. Hogy semmi sem olyan egyszerű, mint ahogy elképzeltem, és hogy olyan szuper anya sem vagyok, mint szeretnék.

A párkapcsolat is megsínyli, mert még jobban előjönnek a különbségek, és itt már a harmadik fél érdekeit is nézni kell, ami állandó vitaforrás lehet. Hogy mindent át kell értékelni - meg még egy sor másik dolog...”

Florina (34) - Két kisfiú és egy kislány anyukája Kép forrása: latanni/depositphotos.com

„Az alváshiány a legfőbb gondom. A többi pedig ennek a folyománya. Lelkifurdalás, hogy rosszul csinálom a dolgokat, nem jól reagálok, rossz példát mutatok a gyerekeknek.

Odáig már eljutottam, hogy felismerem a hibáimat, de egyelőre nem tudok megoldást találni rájuk.

Ha kevesebb munkám és több időm lenne, talán sikerülne visszaállítanom az egyensúlyt. Kezdetnek egy teljes éjszaka átalvása felemelő érzés lenne!”

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019