5 tipp, hogy sikerüljön a vásárlás a gyerekkel

Sütő Gyöngyi
Írta: ,

Ötletek azokra az alkalmakra, amikor gyermekedet magaddal viszed a hipermarketbe, hogy a bevásárlás ne legyen idegőrlő kényszer. 

Ami gondot okozhat

Gyerekkel vásárolni menni egészen más, mint amikor egyedül vagyunk.

Még ha jól is tűri a gyerek az ilyen megpróbáltatásokat, előfordul időnként, hogy a lelkiállapota vagy a testi szükséglete (kialvatlanság, szomjúság) nehéz perceket okoz.

A gyerekek számára vannak jellemzően kínos helyzetek is, sokan nem szeretnek például lábbeliket próbálni vagy közösen ajándékot választani valaki számára.

Már a parkolóhely keresése is próbára teszi a gyerek és a felnőtt türelmét. Tippjeinkkel ezeket az alkalmakat szeretnénk számotokra megkönnyíteni.

Milyen hely legyen?

Egy gyerekbarát szupermarketben tágas hely áll rendelkezésre a babakocsi számára: nem okoz gondot végigsétálni a polcok között, és könnyen meg is lehet fordulni.

Ha a gyerek tud járni, kézenfogva, egymás mellett mehetünk, nem ütközünk bele semmibe, nem verünk le semmit a polcról, és mások is elférnek mellettünk.

A polcok között könnyen eligazodunk, és bármikor kisiethetünk, ha a gyerek síróssá, hisztissé válik, mert megelégeli a zajt, melege lesz, vagy pisilnie kell.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019