Örökre szólnak! Gyűrű helyett tetoválást csináltattak a párok

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Örökre szólnak! Gyűrű helyett tetoválást csináltattak a párok

Kép forrása: boredpanda.com

A tetoválás akkor a legszebb, ha fontos jelentése van – és mi lehetne fontosabb, mint az örökké tartó szerelem? Ezek a párok úgy döntöttek, a klasszikus karikagyűrű helyett valami sokkal egyedibbel pecsételik meg a kapcsolatukat és fejezik ki az összetartozásukat. Neked hogy tetszenek?

Új hagyomány épül a tetoválás világában, a jegyespárok ugyanis egyre gyakrabban emlékeznek meg szerelmükről egy közös minta elkészíttetésével. Egyesek annyira komolyan veszik a projektet, hogy esküvőjük napján egyenesen a tetováló szalonba indulnak – mások a násznép előtt vállalják a párperces varratást. Természetesen olyan párok is akadnak, akik már gyógyult, lejavított munkával állnak oltár elé, vagy egyszerűen így pecsételik meg szerelmüket: ehhez még hivatalos okirat sem kell.

Tény, egy tetoválás meglehetősen biztos jele az elköteleződésnek, hiszen sokkal nehezebb (bár manapság már nem lehetetlen) megválni tőle, mint levenni a karikagyűrűt.

Egyébként az esküvői, páros tetoválások világában nem csupán a gyűrűsujjon található minták hódítanak: a lényeg minden esetben az, hogy a tetoválások ugyanolyanok legyenek, vagy együtt tegyenek ki egy egészet.

Te benne lennél egy ilyen, örök életre szóló pecsétben?

Galéria / Ezek a legszebb esküvői tetoválások
Ezek a legszebb esküvői tetoválások Megnézem
a galériát!

Forrás: boredpanda.com

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!