Esküvői meghívók 2018-as trendek szerint - Egyedülálló inspirációk

Horváth Petra
Írta: ,

Akár azok közé a nők közé tartozol, akik idén esküsznek, akár azok közé, akiknek nemrég kérték meg a kezét, és már belevetnék magukat a szervezés forgatagába, vagy éppen csak játszadozol az esküvő gondolatával, jól figyelj! Rengeteg mesés és egyedülálló esküvői meghívó létezik, egy jó grafikus segítségével pedig biztosan megtervezhetjük a tökéletesen ránk szabott verziót, de mi most inspirációnak összegyűjtöttük azokat az irányzatokat, amik idén biztosan népszerűek lesznek.

A naturalista irányzat Kép forrása: etsy.com

A minimalizmus és a természet szeretete már sok éve birtokába vette az esküvőket is.

Egyre többen mondják ki erdei környezetben a boldogító igent, és egyre többen ügyelnek arra, hogy újrahasznosítható papírból készüljenek az esküvői meghívók, illetve a ceremónia minden kelléke.

A papír nyerssége és letisztultsága tökéletes alapot ad szinte bármilyen betűtípusnak, motívumnak és kiegészítő dekorációnak.

Csipkével megspékelve Kép forrása: etsy.com

A magyarok, és más európai nemzetek körében különösen fontos szerepe van a csipkének az esküvők világában, ami nem csak a menyasszony mesés ruháján mutathat káprázatosan, hanem bizony a meghívók dekorációjaként is.

Roppant elegáns és egyedi megoldások születhetnek egy kis csipke felhasználásával, legyen az bármilyen színű és készüljön bármilyen anyagból.