Álomszép kiegészítők tavaszi menyasszonyoknak

Írta: ,

A nagy napra mindenki szép időt és napsütést remél, ezért is olyan népszerűek a tavaszi esküvők. Ilyenkor még a virágok is mintha csak érted nyílnának, de ezekkel a meseszép kiegészítőkkel még ennél is szebbé teheted életed egyik legemlékezetesebb napját.

1/6 Virágot a hajba

Természetesen a legelső tavaszi kiegészítő, ami eszünkbe juthat, az a hajba tűzött virág, ami lehet egy egyszerű, vadon szedett szál is a füled mögött, ha nagyon egyszerű, természetes esküvőt terveztek, de akár egy bonyolultabb frizurakompozíció része is lehet.


Egy kis inspiráció: Így dekorálj a tavasz legszebb virágaival


Ha hosszabb partit terveztek, és azt szeretnéd, hogy a virágok kitartsanak, érdemes kikérni a fodrász, esetleg akár a virágárus véleményét, aki olyan növényeket ajánl majd, amik bírják az egész éjszakás strapát és a táncot is.

2/6 Csipke ernyők

Tavasszal egy kis szerencsével egy egészen meleg napot is kifoghattok, ezért ezek a bájos csipke ernyők jó szolgálatot tehetnek a nap elleni védelem során, arról nem is beszélve, mennyire jól mutatnak a fényképeken.

Lehet egy-egy akár minden koszorúslánynál is, de az is jól mutat, ha csak a menyasszonynak van egy.

Ha egy kicsit modernebb hatást szeretnél, válassz pinkbe, türkizbe vagy mentába hajló anyagot, ezekkel a színekkel a képeken is nagyszerűen lehet játszani majd.

3/6 Falatnyi cipellők

Tavasszal már jó eséllyel lesz olyan idő, ami lehetővé teszi, hogy nyitott cipőt viselj, így, ha nem szeretnél egész nap magassarkúban egyensúlyozni, mégis nőies és elegáns cipőt keresel, nyugodtan szemeld ki magadnak a gyöngyökkel kirakott szandálokat, amiket mintha csak egy tavaszi esküvőre találtak volna ki.

Arra ügyelj, hogy ne válassz teljesen lapos talpú fazont, mert hosszú távon ez ugyanolyan kényelmetlen lehet.

Az a legjobb, aminek van egy kicsi sarka, és oldalról is tartja a lábadat. A cipőt mindenképpen vidd magaddal, amikor a ruhát a méretedre igazítják!

 

4/6 Élő virágcsokor

Nem tudjuk megállni, hogy egy pillanatra ne térjünk még vissza a virágokhoz, legalább addig, amíg megmutatjuk, hogy a klasszikus tavaszi virágokból készített csokor egy elegánsabb menyasszonyi ruhával is jól mutat.

Az ilyenkor lilában vagy sárgában pompázó szirmok természetesen tökéletes választások egy vidámabb, bohémabb stílusú esküvőhöz, de akkor sem kell lecövekelned a fehér mellett, ha elegánsabb lagzit tervezel.

A tavaszi virágok pasztell színekből is bőséges kínálattal látnak el, így nyugodtan válogass a szezonális növényekből az élet telibb hatás kedvéért.

5/6 Virágfüzér a székekre

Nem csak a menyasszony viselhet virágokat, a környezetét is feldíszítheted a színes szirmokkal. A menyasszony székére például színes virágfüzér kerülhet, ezzel is megkülönböztetve a helyét a többiekétől.

Ha nyitott hátú a ruhád, akkor egy ilyen széken üldögélve gyönyörű képek is készülhetnek rólad - bár mindannyian tudjuk, hogy egy esküvőn a menyasszony a székében ülve tölti a legkevesebb időt.

Mégis jó érzés lesz tudni, hogy egy ilyen szép ülőhely vár rád, ha végképp elfáradnál.

 

6/6 Bolyhos kabátka

Tavasszal az időjárás szeszélyes lehet, és főles estére elkélhet egy kis kabátka.

A szalonok egye-másra kínálják a fehér szőrme vállfedőket, de ahogy ez a kép is bizonyítja, nem kell feltétlenül itt leragadnod.

A kabát színe akár el is térhet a menyasszonyi ruháétól, és a stílusok keverésével is játszadozhatsz egy kicsit, ha modernebb, vagy bohém stílusú esküvőre vágysz.

Attól, hogy kicsit rockosabbra veszed a figurát, az esküvőd még lehet kifejezetten elegáns is egy ilyen összeállítással.