Álomszép kiegészítők tavaszi menyasszonyoknak

Zabolai Margit
Írta: ,

A nagy napra mindenki szép időt és napsütést remél, ezért is olyan népszerűek a tavaszi esküvők. Ilyenkor még a virágok is mintha csak érted nyílnának, de ezekkel a meseszép kiegészítőkkel még ennél is szebbé teheted életed egyik legemlékezetesebb napját.

Természetesen a legelső tavaszi kiegészítő, ami eszünkbe juthat, az a hajba tűzött virág, ami lehet egy egyszerű, vadon szedett szál is a füled mögött, ha nagyon egyszerű, természetes esküvőt terveztek, de akár egy bonyolultabb frizurakompozíció része is lehet.


Egy kis inspiráció: Így dekorálj a tavasz legszebb virágaival


Ha hosszabb partit terveztek, és azt szeretnéd, hogy a virágok kitartsanak, érdemes kikérni a fodrász, esetleg akár a virágárus véleményét, aki olyan növényeket ajánl majd, amik bírják az egész éjszakás strapát és a táncot is.

Tavasszal egy kis szerencsével egy egészen meleg napot is kifoghattok, ezért ezek a bájos csipke ernyők jó szolgálatot tehetnek a nap elleni védelem során, arról nem is beszélve, mennyire jól mutatnak a fényképeken.

Lehet egy-egy akár minden koszorúslánynál is, de az is jól mutat, ha csak a menyasszonynak van egy.

Ha egy kicsit modernebb hatást szeretnél, válassz pinkbe, türkizbe vagy mentába hajló anyagot, ezekkel a színekkel a képeken is nagyszerűen lehet játszani majd.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019