Ismerd fel időben! 10 jel, hogy az új barátnőd mégsem az, akinek hitted

Pölz Kitti
Írta: ,
Ismerd fel időben! 10 jel, hogy az új barátnőd mégsem az, akinek hitted

Kép forrása: shutterstock

Mi, nők hajlamosak vagyunk arra, hogy szinte első látásra “beleszeressünk” egy jófej csajsziba és befogadjuk a barátaink körébe - persze vannak, akik egyáltalán nem ismerkednek és kizárólag a kisgyermekként megszeretett legjobb barátnővel ápolják a kapcsolatot, de vannak olyanok is, akik újra és újra megbíznak arra méltatlan emberekben. Te melyik csapatot erősíted?

Érdemes nyitott szemmel járnod, hiszen bárhol rád találhat egy új baráti kapcsolat, de azért teljesen vakon sem szabad minden kedvesnek tűnő emberben megbíznod... Ha ebből a 10 jelből akár csak egyet is tapasztalsz, jobb, ha átgondolod, kit is készülsz beengedni az életedbe!

Mindig az van, amit ő akar Kép forrása: unsplash.com

Ha neked egy szakítás utáni sírós-fagyizós estére lenne szükséged, ő el akar rángatni bulizni?

Ez még nem baj, de ha ilyenkor egyedül is hagy azért a szombat esti buliért, az már piros lámpa a kapcsolatotokban...

Mindig az ő igényei kerülnek előtérbe, az ő kedvenc filmjét kell megnézni, az ő applikációjával kell kaját rendelni, sőt az ő kedvenc helyeire kell beülni?

Akkor hol vagy Te ebben a “barátságban”?

Nem kíváncsi rád annyira Kép forrása: unsplash.com

Borzasztó érzés tud lenni, ha csak azért hív fel a barátnőd, hogy elpanaszolja, mi idegesítette fel aznap, esetleg felvillanyozva sorolja, mi történt vele, majd a következő mondata az, hogy “most mennem kell”. Ha ez rendre előfordul veletek és úgy érzed, a te problémáid már annyira nem kötik le, minek pazarolnád az idődet egy energiavámpírra?

Hiszen egy idő után úgysem kapsz majd tőle elég figyelmet és szeretetet ahhoz, hogy folytasd a barátságotokat...

Ne feledd: Csak akkor tudsz igazi barátokat találni, ha egyszer-kétszer már csalódtál, és rájössz, mire is van igazán szükséged egy baráttól. Ha belefutottál egy rossz emberbe, ne bánd, de minél hamarabb szabadulj meg tőle és ismerkedj, ahol csak tudsz – hidd el, rengeteg igaz barát rohangál még az utcákon, csak meg kell találni őket!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!